Skip to content

L’alumne Víctor Galindo, el productor musical d’arrere l’èxit de Zzoilo “Mon Amour”

L’alumne Víctor Galindo, el productor musical d’arrere l’èxit de Zzoilo “Mon Amour”

Víctor Galindo és alumne del grau de Producció de Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment de l’ENTI-UB i en aquest moment és encara al primer any. Però si parlem de repercussió del seu treball, VGBases, l’alter ego de Víctor al camp de la producció musical, ja és un nom d’èxit.

Una trobada fortuïta, una relació d’amistat amb un altre músic i el 2020 apareix “Mon Amour” la cançó de Zzoilo que agafa volada realment durant l’estiu del 2021 fins que arriba el remix al costat d’Aitana.

Avui el vídeo original té més de 3 milions de reproduccions, però el remix amb Aitana ha arribat en alguns canals als 41 milions de reproduccions només a Youtube.

 

 

Hem parlat amb el Víctor per saber més del seu perfil i de com es va forjar aquest gran èxit.

Com acabes treballant amb Zzoilo?

Realment és súper senzill, l’any passat estava estudiant Telecomunicacions a Gandia, i Zoilo ( Zolio Tuñón Roses, de nom artístic Zzoilo) estava a la mateixa residència, però estudiant una altra carrera. Ens vam conèixer de festa, com xavals corrents i vaig veure que feia música, tocava la guitarra i jo produïa i vam començar a fer qualsevol cosa. Vam tenir la sort de tenir una sala de música on ens passàvem força temps i aquí vam començar a fer ximpleries i vam començar a fer temes més seriosos i aquí és on van sortir gairebé totes les cançons que té.

Us has produït totes les cançons?

De les que té penjades, totes menys una. Ara sí que treballa amb molts més productors perquè és el que ha de fer, treballar amb gent de diferents estils.

Tu com comences a produir?

Va ser com fa quatre-cinc anys, que un amic meu es va descarregar FL Studios i es va posar a produir i fer bases. Aleshores em va picar la curiositat i vaig començar a tafanejar jo també per no estar a casa sense fer res i arran d’això, gràcies a molts vídeos de YouTube, vaig anar aprenent.

A partir d’això vaig anar penjant bases que componia a YouTube, o les venia.

Com apareix Mon Amour?

La cançó no recordo gaire bé com va aparèixer la idea, però segurament va ser que Zzoilo va començar des de casa seva a tocar la guitarra un dia, a la nit segurament, va treure una cançó, una lletra, i l’endemà vam baixar a la sala de música per veure que es feia, i realment va passar per quatre gèneres diferents abans de ser la cançó que tots coneixem. Doncs això, va ser molt senzill, només uns col·legues fent el ximple i va acabar sortint la cançó.

Us esperàveu aquest boom?

Per res. Era la primera cançó que pujava Zzoilo com a artista i la primera cançó que jo produïa. Ningú no esperava res d’això.

Com va aparèixer poder treballar amb Aitana?

Ella ens va explicar que estava cuinant i va escoltar la cançó, li va agradar moltíssim i va posar un tweet amb una part de la lletra ia partir d’aquí la Zoilo li va preguntar si volia fer el remix i ella va acceptar encantada.

Continuaràs produint?

Sí, jo segueixo fent bases a casa meva, li segueixo enviant coses a Zzoilo i que el vegi si les vol fer servir o el que vulgui.

I a banda de amb Zzoilo tens pensat o treballes amb algú més?

De moment només les col·laboracions que ha tingut Zzoilo, és a dir, de moment només estic fent coses arran del que em surt amb Zzoilo, ja que està força complicat acostar-se a artistes més grans, encara que gràcies a això he pogut conèixer molts compositors , productors, etc. Que ajuda molt a tenir contactes.

Com vas descobrir ENTI-UB?

Doncs el que va passar va ser que abans d’escollir la carrera de Telecos, no recordo haver vist aquesta, crec que perquè és força nova.

Ja quan vaig veure que realment era Telecos, so i imatge, doncs amb els meus pares vam començar a mirar carreres més relacionades amb la producció musical i vam acabar trobant aquesta Universitat.

Creus que estudiar música en una carrera de producció cal?

Crec que sí, ja que al final tot productor acaba sabent música, encara que no hagi estudiat res, la pràctica acaba fent el mestre.

Què esperes aconseguir en acabar la carrera?

Vull poder sortir de l’ENTI-UB amb informació de tots els aspectes de la producció, no tant sortides professionals sinó més aprenentatge.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!