Fa unes setmanes us vam portar un article sobre les 5 millors bandes sonores de pel·lícules, un recull d’aquelles creacions sonores que van arribar a fer-se fins i tot més famoses que el propi film. Avui us portem les 4 millors bandes sonores de videojocs. La música en el sector dels jocs és cada dia més important, ja que ens ajuda a introduir-nos dins de l’univers del joc i fa que l’experiència sigui memorable. Aquestes són algunes de les més importants:

  • Ori and the blind forest: Una obra d’una increïble delicadesa que no ha passat inadvertida pels seus jugadors. Amb una qualitat altíssima, aquesta banda sonora bé es mereix un Oscar.
  • Super Mario Bros: Una de les bandes sonores més reconegudes i que ha acompanyat a tot tipus de gamers. Des dels jocs de 8 bits i fins a l’actualitat, la BSO de Super Mario Bros ha anat evolucionant i és impossible que ens la traiem del cap!
  • Final Fantasy IX: Totes les BSO de la saga de Final Fantasy dibuixen el seu univers d’una forma precisa i clar, però amb FFIX Nobuo Uematso, el seu creador aconsegueix inferir tot un rang d’emocions que fan que el joc t’enganxi.
  • Castelvania: Un joc de gran qualitat acompanyat per una banda sonora que deixa petjada i ens submergeix en un món obscur i ple de secrets. Michiru Yamane va fer una gran feina en aquesta saga que ara podem gaudir tots.

Si voleu conèixer més sobre aquestes bandes sonores i sobre tot allò relacionat amb el món dels videojocs, no dubteu a inscriure-us al Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB. Us hi esperem!