Skip to content

L’orquestra de la UB i l’Àrea de Música d’ENTI-UB. L’inici d’una col·laboració.

L’orquestra de la UB i l’Àrea de Música d’ENTI-UB. L’inici d’una col·laboració.

L’Orquestra de la Universitat de Barcelona, és una orquestar simfònica integrada per membres voluntaris ( tant de la mateixa universitat com de fora) que assagen els dimecres al Paranimf de la universitat, i dur a terme un treball musical que combina des de la interpretació de les obres del cànon clàssic fins a la participació en projectes com enregistrament de bandes sonores o concerts de rock simfònic.

El seu director, Carles Gumí, ha dirigit entre d’altres el cor de la facultat de Geologia, el cor de la UB i l’orquestra des de la seva fundació el 2003.

Aquest curs, i per mediació del professor de Film Scoring Ivan Capillas, els alumnes del grau de Producció de Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment tindran l’ocasió de col·laborar i aprendre junt a l’orquestra.

En la primera sessió d’aquesta activitat dels alumnes del grau, es va assistir a l’assaig general de l’OUB per escoltar el seu repertori de peces de bandes sonores de pel·lícules. Els alumnes varen poder seguir l’assaig general i al final van tenir un Q&A amb el director on es va preguntar tant per particularitats de les composicions interpretades, temes tècnics de l’organització i funcionament de l’OUB així com dels equips d’enregistrament.

Aquesta col·laboració entre l’Àrea de Música i la OUB seguirà durant els següents assajos de l’orquestra i donarà l’oportunitat als nostres alumnes de millorar el seu coneixement d’una formació simfònica i qui sap si fins hi tot poder participar com intèrpret en algun assaig o veure alguna peca pròpia interpretada per l’orquestra.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!