Les sinergies de col·laboració que es creen a ENTI, la Universitat del Videojoc, traspassen les parets del centre educatiu.  El fet que estudiants amb les mateixes inquietuds i passió pels videojocs coincideixin en un mateix espai fa que puguin néixer iniciatives empresarials conjuntes. És el cas de Marc Marfà, que va estudiar el Cicle Artist fa dos anys i que actualment és el COO & Producer a Little Miracles.

“Si no hagués estat per ENTI no estaria treballant aquí” explica Marc Marfà. “Em van ajudar molt perquè em van aportar tots els coneixements bàsics i els contactes necessaris per iniciar-me en la indústria”.

El CEO i cofundador de Little Miracles és Richard Hebert, coordinador acadèmic d’ENTI  i els companys de Marc Marfà són també ex-alumnes del centre. “Vam coincidir a una Game Jam i ens vam adonar que podíem seguir tirant endavant el projecte”.

 “Un dels punts forts que té ENTI és el networking” destaca Marc Marfà “Vam poder visitar diferents esdeveniments per conèixer a contactes dintre de la indústria, que és molt important”.

Marc Marfà també posa en relleu la professionalitat i experiència de l’equip docent: “la majoria de professors fa anys que treballen a la indústria i aporten l’experiència  d’haver treballat en altres projectes”.

Per acabar, aconsella als futurs alumnes: “És una indústria que pot créixer molt. Són uns estudis perfectes per als joves a qui els hi agradin els entorns digitals”.