El Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) incideix en qüestions relacionades amb la propietat intel·lectual, la monetització o el màrqueting digital. Es tracta, doncs, d’una formació innovadora centrada en el perfil de productor de la indústria digital, en el sentit més ampli de la paraula.

Durant aquest Màster et convertiràs en un expert en l’estudi i pràctica dels diferents models i parts del negoci, des de la conceptualització i gestió de projectes. A més, a diferència d’altres màsters de temàtica similar, aquest va més enllà i incorpora nous àmbits com les tecnologies digitals, la gamificació, la usabilitat avançada o la narrativa transmèdia que milloraran la teva capacitat creativa i executiva.

En definitiva, la combinació dels coneixements de gestió amb nous llenguatges i tecnologies converteix aquest Màster en únic. A més, de cara a potenciar el teu esperit emprenedor, des d’un principi, implementaràs els continguts de forma pràctica i et distribuiràs en grups- tal com es treballa a la indústria del sector-, establint coworking i xarxes de complicitat per impulsar els teus projectes. Per això, aquest Màster tindrà lloc a l’espai d’emprenedoria ENTI PRO.

Així doncs, aquesta formació s’adreça a un ampli ventall de perfils professionals, ja que, es tracta d’emprendre per una banda i de treballar en grups multidisciplinaris per l’altra. Múltiples perfils sumen més i ajuden a pensar diferent i per tant, a innovar en la conceptualització de nous productes o serveis digitals.

Dóna una empenta al teu futur professional com a productor digital, estudiant el Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Sens dubte, el millor Màster en Continguts Digitals a Barcelona.