MÀSTER EN MÚSICA I SO PER A EXPERIÈNCIES DE L’ENTRETENIMENT – INFORMACIÓ GENERAL


Durada: 1 any acadèmic
Crèdits: 60 ECTS

La música i la seva aplicació es desenvolupen de múltiples maneres. Els conceptes que fins ara hem utilitzat canvien, es perfilen, s’adapten i es transformen. Si es considera que la música ha de complir una sèrie d’objectius, ara, aquests objectius es creen.

El Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB vol ser un referent en un món canviant i exigent. Ja que si bé d’una banda s’aborda la indústria relacionada amb la imatge en moviment, d’una altra també s’aprofundeix en camps com els video games, les apps, els serious games, els news games, la gamification, els simuladors, la música en parcs temàtics, l’aplicació de la música en espectacles, les performances en viu, dispositius escènics o la música i el so en la realitat virtual.

Un màster amb aquestes característiques s’ha d’impartir en un entorn específic i ENTI-UB és aquest lloc. Amb una experiència de cinc anys formant als millors developers i amb un nou grau específic per artists, ha arribat el moment de preparar els creadors i especialistes de tot el que té a veure amb la música i el so de la indústria dels nostres dies, de l’entreteniment del futur.

 

Inscriu-te:

Nom*

Cognoms*

El teu email*

Població

Telèfon de contacte

El teu missatge


INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable U.College of New Technologies, SL +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat +info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s'explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional


Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa

Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa