T’agradaria treballar com a productor (Producer) de la indústria digital? El nou Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) et permet assolir els coneixements teòrics i pràctics necessaris per desenvolupar amb èxit aquest perfil professional. L’itinerari formatiu d’aquest Màster se centra en l’estudi i pràctica dels diferents models i parts del negoci, des de la gestió de projectes i aspectes legals com la propietat intel·lectual, fins a la monetització del producte passant pel màrqueting digital. A diferència d’altres màsters de temàtica similar, aquest va més enllà i incorpora nous àmbits com les tecnologies digitals, la gamificació, la usabilitat avançada o la narrativa transmèdia que milloraran la teva capacitat creativa i executiva.

Quant al pla acadèmic, cal assenyalar que aquest Màster, amb una durada d’un any acadèmic i 60 ECTS desglossats en dos semestres, s’estructura entorn de matèries com: Tecnologia de la Innovació; Art, Disseny Visual i Creativitat; Estratègia i Gestió de Negoci; Innovació i Noves Tendències en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals, Eines per a la Producció i l’Emprenedoria de Continguts Digitals, a més del treball de fi de màster.

A més, es produeix una suma dels coneixements de gestió amb nous llenguatges i tecnologies que converteix aquest Màster en únic. A més, des d’un principi posaràs en pràctica els coneixements i et distribuiràs en grups- tal com es treballa a la indústria del sector-, establint coworking i xarxes de complicitat per impulsar els teus projectes. Per això, aquest Màster tindrà lloc a l’espai d’emprenedoria ENTI PRO.

Quant a les sortides laborals d’aquesta formació, principalment es poden resumir en: CDO o Chief Digital Officer, Director/a de Projectes Digitals, Responsable de Producció i/o de Producte Digital, Director/a de Continguts, Dissenyador/a o Arquitecte/a d’Economia Digital, Director/a de Desenvolupament de Negoci Digital, Dissenyador/a de Crowdfunding, Analista de Jocs i fins i tot Responsable de Monetització i Fundador/a d’Startup, entre altres.

Si vols encaminar les teves passes cap a la producció digital, aquest és el teu Màster. Informa’t en aquest enllaç.