MÀSTER EN PRODUCCIÓ I EMPRENEDORIA DE CONTINGUTS DIGITALS – INFORMACIÓ GENERAL


Durada: 1 any acadèmic
Crèdits: 60 ECTS

El màster s’imparteix de dilluns a divendres.

Paraules clau: emprenedoria, economia digital, direcció, gestió, continguts digitals, big data, transmèdia, crossmedia, jocs aplicats, gamificació, videojocs, storytelling, monetització, models de negoci, màrqueting digital, legislació, propietat Intel·lectual, tendències.

El títol de Màster oficial en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals està adscrit a la branca de les Ciències Socials i Jurídiques. El pla d’estudis presenta una estructura en matèries que s’organitzen en un any acadèmic, amb 60 ECTS desglossats en dos semestres.

Es tracta d’un Màster que se centra en el perfil PRODUCER de la indústria digital. És a dir l’estudi i pràctica dels diferents models i parts del negoci des de la gestió de projectes i aspectes legals com la propietat intel·lectual fins a la monetització del producte passant pel màrqueting digital. Fins aquí podríem comparar-lo amb molts Màster que ja existeixen en la nostra oferta acadèmica més propera. Però el Màster d’ENTI-UB en PRODUCCIÓ I EMPRENEDORIA DE CONTINGUTS DIGITALS va més enllà ja que incorpora nous àmbits que milloraran la capacitat creativa i executiva del PRODUCER com Tecnologies Digitals, Gamificació, Usabilitat avançada o narrativa transmèdia.

La suma dels coneixements de gestió amb nous llenguatges i tecnologies el converteix en un Màster únic. No és una casualitat que aquest Màster es faci a ENTI-UB. Amb dos graus especialitzats en formar developers i artists i amb una sòlida base de game designer ambdós, al nostre centre s’hi donen les condicions per a un ecosistema creatiu per a la interrelació dels diferents rols de la indústria del videojocs i digital en general, pel coworking i per a establir xarxes de complicitat per als teus projectes.

L’estructura del Màster està formada per matèries referents a: Tecnologia de la Innovació; Art, Disseny Visual i Creativitat; Estratègia i Gestió de Negoci; Innovació i Noves Tendències en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals, Eines per a la Producció i l’Emprenedoria de Continguts Digitals, a més del treball de fi de màster. Aquesta planificació garanteix la correcta adquisició de les competències del títol, que s’instal·la en l’àmbit de l’Economia Digital.

Vols més informació?

CFGS EN ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUSCFGS EN DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MULTIPLATAFORMA PER A VIDEOJOCSGRAU DE CONTINGUTS DIGITALS INTERACTIUS (DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS)GRAU EN CREACIÓ ARTÍSTICA PER A VIDEOJOCS I JOCS APLICATSGRAU EN PRODUCCIÓ DE MÚSICA I SO PER A LA INDÚSTRIA DE L'ENTRETENIMENTMÀSTER EN PRODUCCIÓ I EMPRENEDORIA DE CONTINGUTS DIGITALSMÀSTER EN MÚSICA PER A EXPERIÈNCIES DE L’ENTRETENIMENT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable U.College of New Technologies, SL +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat +info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional

Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa

Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa