Un màster especialitzat en música a Barcelona? Bones notícies perquè ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, t’ofereix el nou Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment, l’únic centrat en la producció musical, aplicada a la indústria digital, el multimèdia, el cinema o els espectacles tematitzats.

Què aprendràs? Assoliràs una formació actualitzada i pluridisciplinària; doncs, aborda, d’una banda, la indústria relacionada amb la imatge en moviment i d’una altra també, aprofundeix en camps com els video games, les apps, els serious games, els news games, la gamificació, els simuladors, la música en parcs temàtics, l’aplicació de la música en espectacles, les performances en viu, dispositius escènics o la música i el so en la realitat virtual.

A més, et formaràs amb un professorat expert i vinculat amb la indústria del sector, garantint una actualització permanent dels continguts i eines d’aprenentatges. Per tot plegat, un cop acabis aquesta innovadora titulació, podràs optar a un ampli ventall de sortides laborals: Compositor Videojocs/Cinema/TV/Publicitat; Artistes Digitals; Productors Musicals; Tècnics en so; Creatius en tecnologia; Especialistes en Àudio 3D; Especialistes en Arts Visuals; Especialistes de Música en Espectacles; Especialistes en Robòtica relacionada amb el So i la Música; Musicòlegs; Responsables d’Empreses relacionades amb Música; Regidor d’espectacles en viu; Creadors de Performance amb So; Periodistes Musicals; Tècnics en Cultura Musical; Creadors de Produccions en el camp de l’Òpera; Responsables de Discogràfiques i Dj’s.

Forma’t en les tendències més innovadores de la producció musical, estudiant el Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Una oportunitat única d’estudiar música a Barcelona!