L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, t’ofereix una oportunitat única: el nou Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals centrat en el perfil Producer de la indústria digital. Per tant, si ets  emprenedor i t’apassiona tot allò relacionat amb la producció digital; no esperis més i matricula’t al setembre.

Què aprendràs? Assoliràs els coneixements teòrics i pràctics necessaris per desenvolupar amb èxit la posició de productor de la indústria digital. Coneixeràs els diferents models i parts del negoci, des de la gestió de projectes i aspectes legals com la propietat intel·lectual, fins a la monetització del producte passant pel màrqueting digital. Però a diferència d’altres màsters de temàtica similar, s’incorporen aspectes de gran actualitat com: les tecnologies digitals, la gamificació, la usabilitat avançada o la narrativa transmèdia.

En tot moment, es produeix una suma dels coneixements de gestió amb nous llenguatges i tecnologies. Precisament, aquest valor afegit converteix aquest Màster en únic. A més, des d’un principi implementaràs els coneixements i et distribuiràs en grups- tal com es treballa a la indústria del sector-, establint coworking i xarxes de complicitat per impulsar els teus projectes. Per això, aquest Màster tindrà lloc a l’espai d’emprenedoria ENTI PRO.

A qui s’adreça aquest Màster? A un ampli ventall de perfils professionals, ja que, es tracta d’emprendre, per una banda i de treballar en grups multidisciplinaris, per l’altra. Així doncs, els perfils recomanats per a aquesta titulació són diversos: des d’estudiants amb coneixements bàsics d’Art, Humanitats, Enginyeria, al Món Empresarial, el Màrqueting i per descomptat de Continguts Digitals Interactius.

Finalment, un cop finalitzis aquest Màster podràs optar a les següents sortides professionals: CDO o Chief Digital Officer, Director/a de Projectes Digitals, Responsable de Producció i/o de Producte Digital, Director/a de Continguts, Dissenyador/a o Arquitecte/a d’Economia Digital, Director/a de Desenvolupament de Negoci Digital, Dissenyador/a de Crowdfunding, Analista de Jocs i fins i tot Responsable de Monetització i Fundador/a d’Startup, entre altres.

Dedica’t a la producció digital; amb el nou Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. Una excel·lent manera d’estudiar una formació en Videojocs a Barcelona.