Skip to content

Masterclass de Santi Balmes, vocalista de Love of Lesbian

Masterclass de Santi Balmes, vocalista de Love of Lesbian

A la classe del professor Toni Xuclà un convidat molt especial ha vingut per parlar sobre el procès creatiu, un contingut exclusiu pels alumnes d’ENTI Sound.

Santi Balmes és vocalista d’un dels grups més rellevants de l’indie espanyol, i porta dècades com a professional en actiu del sector musical. La seva xerrada va ser un desgranar d’idees i pensaments per orientar i sobretot inspirar als futurs músics que sortiran de les aules de l’escola.

Durant la seva intervenció, que es va haver de fer en 2 torns degut al gran interès que va despertar, Balmes va parlar de la cerca de la pròpia identitat com a músic, de al gestió del fracàs, de les influències i de la pròpia marca.

També hi va haver temps per explicar com veu ell el procès creatiu i fins a quin punt et beneficia tenir certs límits, i quan cal deixar-se anar sense més objectiu que explorar la pròpia creativitat.

Per últim, també va valorar molt el fet de que l’obra creativa mai és 100% pròpia, si no que intervé l’espectador que aplica la seva pròpia interpretació, i allà on un escriu un tema ple de referències personals, descobreix que el seu públic ho sent igualment proper, o que hi veu temes i referències que mai es van plantejar en la concepció original, però que per a aquell espectador en concret hi encaixen perfectament.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!