L’oferta de Màsters i Posgraus d’ENTI-UB està dirigida a oferir una especialització en el camp de l’Art  Digital, Programació o Disseny de Jocs per aquells estudiants i professionals en actiu que vulguin complementar la seva formació amb professors amb dilatada experiència en la indústria.

Els professors dels Màsters i Posgraus d’ENTI-UB enfoquen els temaris prenent com a referència els estàndards de qualitat de la indústria i del desenvolupament AAA per tal que els estudiants assumeixin els processos i workflow de les empreses més importants del sector mobile, PC i consoles.

Màster en Ciència i Tecnologia en Futbol

A partir d’un coneixement profund del futbol, ​​els estudiants d’aquest Màster realitzaran una investigació (mitjançant l’ús d’eines tecnològiques) per aplicar nous coneixements a les millores d’entrenament, en els sistemes d’avaluació del seu equip i dels seus rivals.

Màster en Mitjans Immersius (VR i AR)

El màster en mitjans immersius neix per donar resposta al gran augment en les necessitats de producció i investigació amb tecnologies de realitat virtual i augmentada. El màster combina formació teòrica i pràctica sobre tots els aspectes involucrats en la creació de contingut immersiu.

Màster en producció d’Art Digital per a videojocs

El Màster en “Producció d’Art digital per a videojocs” ofereix una visió completa de la creació en la branca artística, tant en l’àmbit de l’2D com de l’3D.

Màster en Game Design & Business F2P per a Mòbils

Primer màster enfocat al concepte, disseny i anàlisi del model Free-to-Play en videojocs per a plataformes mòbils.

Màster en Música i So per a Experiències de l’entreteniment

El Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB vol ser un referent en un món canviant i exigent. Ja que si bé d’una banda s’aborda la indústria relacionada amb la imatge en moviment, d’una altra també s’aprofundeix en camps com els video games, les apps, els serious games, els newsgames, la gamificació, els simuladors, la música en parcs temàtics, l’aplicació de la música en espectacles, les performances en viu, dispositius escènics o la música i el so en la realitat virtual.

Màster en joc, gamificació i tecnologia aplicats a l’educació

Aquest màster ofereix totes les eines necessàries per portar a terme una experiència de transformació educativa a través del joc.

Postgrau en E-Leadership & Digital Management Empresarial i Institucional

Aquest Postgrau et formarà com Digital Manager perquè puguis definir l’estratègia, crear contingut, analitzar dades i escollir els mitjans apropiats per posicionar una marca o un líder en el lloc apropiat a Internet i xarxes socials.

Postgrau en Modelatge i Animació 3D per a Videojocs

Aquest postgrau va dirigit a totes aquelles persones amb uns coneixements bàsics de modelatge i animació que vulguin especialitzar-se en la creació d’assets i animacions amb qualitat per a jocs AAA