L’oferta de Màsters i Posgraus d’ENTI-UB està dirigida a oferir una especialització en el camp de l’Art  Digital, Programació o Disseny de Jocs per aquells estudiants i professionals en actiu que vulguin complementar la seva formació amb professors amb dilatada experiència en la indústria.

Els professors dels Màsters i Posgraus d’ENTI-UB enfoquen els temaris prenent com a referència els estàndards de qualitat de la indústria i del desenvolupament AAA per tal que els estudiants assumeixin els processos i workflow de les empreses més importants del sector mobile, PC i consoles.

Màster en gamificació educativa

Aquest màster ofereix totes les eines necessàries per portar a terme una experiència de transformació educativa a través del joc.

Màster en producció musical

El Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB vol ser un referent en un món canviant i exigent. Ja que si bé d’una banda s’aborda la indústria relacionada amb la imatge en moviment, d’una altra també s’aprofundeix en camps com els video games, les apps, els serious games, els newsgames, la gamificació, els simuladors, la música en parcs temàtics, l’aplicació de la música en espectacles, les performances en viu, dispositius escènics o la música i el so en la realitat virtual.

Màster en Virtual Assets & Blockchain

El nou Màster en Virtual Assets & Blockchain de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives – Universitat de Barcelona ofereix un enfocament integral per a l’entesa de la tecnologia Blockchain, els nous models de negoci que es construeixen sobre aquesta tecnologia i els criptoactius. De la mà d’experts i professionals que treballen en el dia a dia del desenvolupament d’aquesta indústria, l’alumne aprendrà des de zero sobre el Blockchain i els criptoactius en una formació que combina tant classes pràctiques com teòriques, entenent com aquesta nova indústria impacta a àmbit financer i empresarial.

Màster en CMO, Transmedia & Digital Management

El Màster en CMO, Transmèdia & Digital Management et formarà com a Digital Mànager perquè puguis definir l’estratègia, crear contingut, analitzar dades, triar els mitjans apropiats (xarxes socials, blog, mitjans digitals, SEU i SEM) per a posicionar una marca o un líder en el lloc apropiat en Internet i xarxes socials, impactar en noves audiències, crear una marca personal 4.0 o un e-commerce.

POSTGRAU EN E-LEADERSHIP & DIGITAL MANAGEMENT EMPRESARIAL I INSTITUCIONAL

Aquest Postgrau et formarà com Digital Manager perquè puguis definir l’estratègia, crear contingut, analitzar dades i escollir els mitjans apropiats per posicionar una marca o un líder en el lloc apropiat a Internet i xarxes socials.

POSTGRAU EN E-LEADERSHIP & DIGITAL MANAGEMENT EMPRESARIAL I INSTITUCIONAL ONLINE

Aquest Postgrau et formarà com Digital Manager perquè puguis definir l’estratègia, crear contingut, analitzar dades i escollir els mitjans apropiats per posicionar una marca o un líder en el lloc apropiat a Internet i xarxes socials.