Skip to content

Noves places al setembre per al grau en Producció Musical

Noves places al setembre per al grau en Producció Musical

s'obren noves places

S’obren noves places al setembre per al grau en Producció de Música i So per a la Industria de l’Entreteniment!

Aquest grau que barreja producció musical i tecnologia és innovador i destaca sobre la formació musical més tradicional. A més, es distingeix per ser un grau universitari oficial i atorgat per la Universitat de Barcelona, la primera universitat de l’estat als rànquings internacionals ( sempre entre els millors 200 universitats del món). Això és una garantia en quant a la seva qualitat acadèmica ja que el nostre pla d’estudis no només està verificat amb el segell de l’AQU ( agència de la Qualitat Universitària a Catalunya) si no que s’adhereix alts elevats estàndards educatius de la UB.

A la propera convocatòria extraordinaria de les PAU s’obren places al setembre per aquells que vulguin accedir al grau per al curs 2023-24. És important que el futur candidat tingui clar aquests punts:

1) Si has de fer les PAU a la convocatòria extraordinària de setembre, cal que et matriculis entre el 21 i 25 de juliol. Les PAU de setembre es faran el 5, 6, i 7 de setembre i els resultats es publiquen el dia 18.

2) Cal fer la preinscripció per a la convocatòria extraordinaria de setembre a través del portal d’accés a la universitat de la Generalitat. Les dates de la preinscripció les podeu consultar aquí i són el 19 i 20 de setembre.

3) Un cop escolliu la preinscripció per al Grau en Producció de Música i So per a la Industria de l’Entreteniment, cal fer-ho amb el codi 11111

4) Se us indicarà al moment de la preinscripció que aquest grau té una prova d’accés addicional, la PAP, i us podreu matricular de la PAP en els mateixos dies que la preinscripció universitària, els dies 19 i 20 de setembre. Aquesta prova té un cost associat i us caldrà fer el pagament per poder-la fer.

5) La PAP és una prova de coneixements musicals que marca uns mínims per poder aprofitar el grau. Malgrat que es comenci des de zero en els temes de composició, producció, etc… els professors parlen des del primer dia en el llenguatge musical i és necessari que l’alumne conegui i sàpiga llegir les notes, els acords, el pentagrama, etc… La PAP només té resultat d’APTE o NO APTE, la nota no és rellevant. Només cal superar el mínim exigit.

6) El nostre consell per a poder preparar la PAP de manera més eficient és que ho feu amb un professor particular que us ajudi amb els temes que més us costen. A la web del grau teniu informació i un exemple de la PAP per poder-la preparar, i en aq1uest altre post del bloc teniu alguns consells.

7) La data de la PAP és el 21 de setembre i es farà de manera on-line. Els candidats que us hagueu matriculat rebreu per part de l’ENTI-UB un email amb la informació que us cal saber per tenir llestos els requisits necessaris ( documentació, webcam, micròfon, última versió de Zoom instal·lada, etc…) i amb el link a la sessió Zoom de la primera part de la PAP.

8) Un cop hagueu entrat a la primera part de la PAP ( part oral), tindreu 5 minuts per fer la prova que us assignin, i un cop feta el professor us donarà el link a al Zoom de la segona part ( part teòrica).

9) Un cop entreu a la segona part de la PAP ( part teòrica) tindreu 90 minuts per respondre un test online i quan acabeu la PAP quedarà finalitzada.

10) El mateix dia 21 de setembre es publicaran els resultats.

Esperem que tots aquells que teniu ganes d’estudiar aquest grau pogueu aprofitar aquesta segona oportunitat per entrar.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!