Si el curs vinent vols estudiar el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats – Grau Artist a ENTI-UB ja pots posar el codi 11085 a la teva llista de preferències. El Grau Artist d’ENTI-UB, la Universitat dels Videojocs i dels Serious Games, és ideal per a tots aquells que vulguin aprendre a conceptualitzar l’art i el disseny de videojocs i jocs aplicats.

Els estudis cobreixen totes les etapes del disseny de videojocs: la creació de personatges, l’animació, la creació d’escenaris, el modelatge… L’estudiant utilitzarà el software punter de la indústria (Maya, 3Ds Max…). Tot l’equip docent del Grau compagina la formació amb la seva pròpia activitat professional, desenvolupant els seus propis projectes i treballant en videojocs.

De la mateixa manera, els estudiants podran desenvolupar els seus propis projectes des del primer minut que trepitgin la Universitat dels Videojocs. Sempre sota la supervisió del professorat, la metodologia dels estudis està basada en la part pràctica, els alumnes aprenen realitzant ells mateixos els seus propis projectes, aprenent i millorant els errors.

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) és la primera i única universitat centrada específicament en el desenvolupament de videojocs, cobrint tots els perfils professionals de la indústria. En aquest sentit, l’estudiant del Grau Artist podrà gaudir de la col·laboració d’estudiants d’altres graus en videojocs i podrà realitzar les pràctiques a les empreses punteres del sector, que compten amb convenis de col·laboració amb la Universitat, com Ubisoft, Blitworks, Little Miracles, Kerad Games, o King.

Recorda, si el curs vinent vols estudiar el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats a ENTI-UB, utilitza el codi 11085.