Si el curs vinent vols estudiar el Grau en Continguts Digitals Interactius – Grau Developer a ENTI-UB ja pots posar el codi 11071 a la teva llista de preferències. El Grau Developer d’ENTI-UB, la Universitat dels Videojocs i dels Serious Games, és ideal per a tots aquells que vulguin aprendre a programar amb una formació molt especialitzada cap als videojocs.

Els estudis cobreixen els principals motors de videojocs de la indústria, com Unity i Unreal, i els llenguatges més utilitzats (Java, C++…), sempre al corrent de les noves tendències del sector per adaptar-se a les necessitats de la indústria. Tot l’equip docent del Grau compagina la formació amb la seva pròpia activitat professional, desenvolupant els seus propis projectes i treballant en videojocs.

De la mateixa manera, els estudiants podran desenvolupar els seus propis projectes des del primer minut que trepitgin la Universitat dels Videojocs. Sempre sota la supervisió del professorat, la metodologia dels estudis està basada en la part pràctica, els alumnes aprenen realitzant ells mateixos els seus propis projectes, aprenent dels errors.

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) és la primera i única universitat centrada específicament en el desenvolupament de videojocs, cobrint tots els perfils professionals de la indústria. En aquest sentit, l’estudiant del Grau Developer podrà gaudir de la col·laboració d’estudiants d’altres graus en videojocs i podrà realitzar les pràctiques a les empreses punteres del sector, que compten amb convenis de col·laboració amb la Universitat, com Ubisoft, Blitworks, Little Miracles, Kerad Games, o King.

Recorda, si el curs vinent vols estudiar el Grau en Continguts Digitals Interactius – Grau Developer a ENTI-UB, utilitza el codi 11071.