El proper dimarts 20 de desembre de 9.20 a 18.10 h, al Palau de congressos de Barcelona se celebrarà l’iFest 2016, un esdeveniment únic per trobar-se amb els creadors i experts de la tecnologia, la ciència i la innovació que estan canviant la nostra societat. L’acte serà inaugurat a les 9.50 h pel President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. Al llarg de la jornada, a l’espai Meet Inspiration, tindran lloc 21 ponències i tres actuacions de joves protagonistes de l’actualitat de la innovació per inspirar, mostrar casos i exemples, generar simpatia i d’alguna manera, encomanar al públic assistent les ganes de fer coses.

Una de les ponències destacades de l’iFest serà la d’Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc que se centrarà en les possibilitats de les noves tecnologies, la gamificació i els Serious Games o jocs aplicats a altres àmbits que no són estrictament lúdics com per exemple: el de l’educació, la salut, el màrqueting, entre molts altres.

Durant l’iFest també pots aprofitar per visitar el Discovery Hall, un espai per tocar, veure, conèixer i experimentar les últimes tendències en ciència i tecnologia: drons, apps, robòtica, disseny, realitat virtual, IoT, biotecnologia i gaming, on seran presents empreses i emprenedors catalans. I si us atreviu, podràs participar en Challenge Imagine, un taller d’innovació disruptiva amb Xavier Verdaguer. L’activitat en qüestió durarà dues hores i els participants s’agruparan en equips de 10 persones i treballaran juntament amb l’equip d’Imagine per crear idees disruptives sobre un repte que coneixeran el mateix dia del taller. Finalment, un jurat determinarà quin és l’equip guanyador i es farà el lliurament d’un premi al millor equip.

Així doncs, ciència, tecnologia i oportunitats es donaran la mà a l’iFest en un ambient creatiu, distès, possibilista, emprenedor i obert. L’acte serà conduït per Lluís Marquina, presentador i director del programa Generació Digital de TV3.

Per tant, si vols estar al dia en innovació, no et perdis l’iFest 2016 i especialment, la ponència del nostre Director Acadèmic, Òscar Garcia Pañella. T’hi esperem!