Ja està tot a punt per a la celebració de la quarta edició del Gamification World Congress, que tindrà lloc del 10 al 13 de novembre a Barcelona. Entre els ponents de reconegut prestigi internacional, cal destacar la intervenció, el dimecres 11 de novembre, d’Òscar Garcia Pañella, Director Acadèmic d’ENTI-UB, amb la ponència, ‘Una experiència memorable: Els quatre eixos’.

Pañella participarà el segon dia del Congrés, en el marc del Dia de la comunitat. Aquesta sessió tindrà com a objectiu, establir contactes entre les diferents comunitats de gamificació d’arreu del món, compartint idees innovadores, relacionades amb aquesta qüestió. També és idoni per a aquelles persones que vulguin saber una mica més sobre gamificació.

Enguany, aquest Congrés porta per títol: ‘canviant les normes del joc’. Sens dubte, es tracta d’una molt bona oportunitat per conèixer els millors projectes en serious games, gamificació, advergamers, jocs geolocalitzats, novetats del sector, etc. A més, tindràs l’oportunitat de treballar en workshops per posar en comú i debatre les darreres tendències d’aquest sector.

Així doncs, es tracta d’una trobada, especialment adreçada a professionals del sector; experts del màrqueting; responsables de recursos humans de multinacionals; professionals de la gamificació i líders d’opinió. A l’anterior edició, van participar més de 100 ponents d’elevat prestigi internacional com Richard Bartle, Mario Herger, Andrzej Marczewski, Tom Chatfield, Kevin Werbach, un Coppens, Brian Burke, Bart Briers i Thijs De Vries. Enguany, es preveu que aquesta edició encara tingui una major repercussió internacional. No t’ho pots perdre!

En aquest enllaç, pots consultar el programa del Gamification World Congress.