Nuria Mediavilla, una de les actrius de doblatge més reconegudes d’Espanya, és la professora encarregada de l’assignatura Veu i Entreteniment del Màster en Música i So per a Experiències de l’ Entreteniment d’ENTI-UB. Uma Thurman, Angelina Jolie, Rachel Weisz, Cameron Diaz o Winona Ryder són algunes de les moltes actrius a les quals Nuria Mediavilla ha posat veu al llarg dels anys.

Mediavilla, que segons la revista Fotogramas és una de les 10 veus més reconeixibles del doblatge espanyol, és l’encarregada d’instruir els alumnes sobre les diferents possibilitats de la veu i el doblatge en el món de l’entreteniment. Tal i com explica Mediavilla “has de saber què vols de la veu, com vols transmetre-ho i què pots demanar-li a la veu, tant si és la teva pròpia veu com si és la veu de l’altre”. L’entonació de la veu, la projecció, el timbre o el ritme tenen un paper molt més rellevant del que pensem en la creació de l’atmosfera que nosaltres desitgem per al nostre producte.

En l’assignatura de Veu i Entreteniment del Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB, aprendràs a analitzar i escollir les veus més adequades per al teu projecte i coneixeràs els diferents estats d’ànim o sensacions que es poden transmetre amb la veu. Si busques uns estudis especialitzats en música amb un enfocament sobre el món de l’entreteniment no ho dubtis més i informa’t!