Java no és només una illa indonèsia, és també un dels llenguatges de programació més utilitzats del món amb una enorme implementació al sector dels videojocs.

Aquest llenguatge de programació va ser creat per Sun Microsystems el 1990 a partir del llenguatge C. La seva distinció principal és que està destinat a objectes. D’aquesta manera, els programadors només han d’escriure el codi una vegada i el poden executar en diferents dispositius. La màquina virtual de Java ofereix aquesta portabilitat al llenguatge, una característica revolucionaria a l’època. Això va suposar que la majoria de plataformes del mercat l’adoptessin progressivament.

Java és pràcticament imprescindible si vols aprendre a desenvolupar aplicacions o jocs per Android i dispositius mòbils.

Una de les característiques principals de Java és la seva facilitat, ja que a l’estar orientat a objectes és molt intuïtiu. Aconsegueix crear software altament robust, fiable i complex amb un nivell relativament baix de dificultat.

Amb el Grau en Continguts Digitals Interactius podràs aprendre a desenvolupar videojocs i jocs aplicats. Rebràs una formació molt completa sobre totes les etapes del disseny així com de programació, ja que la formació cobreix els principals llenguatges del mercat així com els motors de videojocs Unity i Unreal.