Vine al Playtesting d’ENTI durant aquesta setmana!

Una activitat dirigida als alumnes d’ENTI que vulguin posar a prova els seus projectes.

Durant aquesta  setmana farem diferents sessions de playtesting  on busquem identificar com els usuaris interactuen i juguen amb jocs dissenyats pels alumnes. Busquem testers de tots els perfils però a més desenvolupadors d’ENTI que vulguin provar els seus jocs. És possible portar prototips en alpha, beta o idees de l’etapa inicial del vostre joc.

El playtest és un mètode habitualment utilitzat durant diferents fases del desenvolupament d’un videojoc, a més d’usar-se després d’haver-lo finalitzat i comercialitzat el joc amb la intenció de millorar-lo. Les sessions es realitzen per determinar diferents problemes: com fa sentir el joc al jugador i com aquest interactua o reacciona davant determinades situacions; s’identifiquen bugs o glitchs del joc; ajuda a respondre el “què” i el “per què” de preguntes prèviament plantejades que amb altres mètodes serien molt difícils de comprovar. Es combina amb l’ús de qüestionaris i entrevistes.

Dies de sessions de Testing
9 de maig de 18.30 a 20.30 (Aula S3 i S4)
10 de maig de 9.00 a 11.00, de 11.30 a 13.30 i de 16 a 18.00h (Aula S3 S1, i S4)

Com participar
Només cal aparèixer aquests dies si vols provar jocs! No cal registrar-se, i podeu venir a qualsevol hora de les indicades els dijous o divendres.
Per qualsevol dubte podeu contactar amb ruthcontrerasespinosa@enti.cat, l’organitzadora.
Hi haurà pica pica gratis.