Skip to content

Política de privacitat

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: U.College of New Technologies, SL.

Finalitat: Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques.

Legitimació: Consentimient de l’interessat.

Destinataris: Es podran cedir dades a: Comunicació Integral Neorg SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, 10DENCEHISPAHARD, S.L. (CDMon), Eusteiz 2018, SL. i Recursos en la Red SLU.

Drets: Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica a continuació, en aquesta mateixa pàgina.

Qui és el Responsable del Tractament de les seves dades personals? 

Identitat: U.College of New Technologies, SL.
Domicili social: C/ Francesc Macià, 65 Salt – Girona
C.I.F. nº: B-55140453
Email: protecciodades@enti.cat
Telèfon: 93 323 36 64

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

Tractem la informació que ens facilita l’usuari amb la finalitat de gestionar les sol·licituds d’informació realitzades a través del Lloc web i, si escau, enviar-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès.

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l’usuari.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’usuari prestat mitjançant l’acceptació de la clàusula de tractament de dades.

En els formularis del Lloc web, serà necessari que l’usuari empleni els camps marcats com a “obligatoris”. Si no es faciliten totes les dades de caràcter personal requerits per U.College of New Technologies, SL, podria implicar una incompleta atenció de la sol·licitud requerida.

L’usuari haurà de comunicar a U.College of New Technologies, SL. les seves dades personals actuals a fi que la informació continguda en els seus fitxers estigui actualitzada i sense errors.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Les dades poden comunicar-se a empreses proveïdores de serveis, per a les mateixes finalitats referides anteriorment: Comunicació Integral Neorg SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, 10DENCEHISPAHARD, S.L. (CDMon), Eusteiz 2018, SL. i Recursos en la Red SLU.

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades personals?

L’usuari pot exercir el seu dret d’accés a les dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular.

Igualment, té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que això afecti de forma retroactiva al tractament de dades personals realitzat fins a aquest moment.

  • L’exercici de drets dels interessats es farà enviant email a protecciódades@enti.cat . En cas de no obtenir resposta satisfactòria, s’ha d’enviar comunicació a: o bé el Delegat de Protecció de Dades, Bellvehí Advocats SLP, Gran Via Jaume I, 18 3ª planta, 17001 Girona, dpo.enti@rebledbellvehiadvocats.com; o bé a l’Agència Catalana de Protecció de Dades, https://apdcat.gencat.cat, C.Rosselló, 214, 08008 Barcelona.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!