• Tot
  • GameJAMS
  • Masterclasses
  • Tallers
  • Webinars

Carlos Coronado ens explica com es planteja una cinemàtica senzilla amb UnrealEngine4

Carlos Coronado, un dels autors de videojocs indies més premiats de l’estat espanyol i professor en exclusiva d’ENTI-UB, ens ensenya com amb Unreal Engine 4 es pot plantejar una petita escena de tipus cinemàtica per acabar la fase d’un videojoc.

MASTERCLASS Tips pràctics per a ser Artista Digital

En aquesta Masterclass, dirigida a persones que s’inicien en el dibuix amb eines digitals, Christian Martínez, professor d’art a ENTI-UB us donarà alguns consells per dibuixar persones i diversos tips útils sobre els recursos i eines que pot utilitzar un artista digital.

MASTERCLASS Com crear una arma de Overwatch amb Unreal Engine?

El coordinador de tallers en ENTI-UB i programador de videojocs David Garcia, explicarà, en aquesta masterclass adreçada a persones amb ganes de saber com es programen els jocs i com utilitzar Unreal Engine per imitar el comportament d’una arma, en concret de el joc Overwatch.

Carlos Coronado explica Unreal4 per a perfils DEV i ARTIST ( edició 2021)

El professor d’ENTI-UB i un dels millors creadors de videojocs indie de l’estat, Carlos Coronado, introdueix el motor Unreal4 per a perfils Developer i perfils Artist

WEBINAR: 2021 Coses que ningú t’ha explicat sobre ENTI i els Videojocs

WEBINAR: 2021 Coses que ningú t'ha explicat sobre ENTI i els Videojocs En aquest vídeo, Òscar Garcia Pañella, el nostre director acadèmic respon a molts dels dubtes sobre com és el videojoc com a sector laboral i què us pot oferir a nivell formatiu una escola com ENTI perquè entreu el més preparat possible a... Read more »

Masterclass: Fes realitat els videojocs que t’imagines

A la masterclass «Fes realitat els videojocs que t’imagines», el nostre professor Rafa Laguna parla de com s’organitza la creació d’un videojoc.

Webinar: Quins aspectes legals has de protegir quan crees un videojoc?

Al webinar «Quins aspectes legals has de protegir quan crees un videojoc?», la nostra professora i advocada Vanesa Alarcón parla de la protecció i de la vessant legal del negoci dels videojocs.

Introducció a Unreal Engine 4 per a developers

A la nostra masterclass oberta “Introducció a Unreal Engine 4 per a developers”, el nostre professor i desenvolupador professional de videojocs Carlos Coronado, explica com fer de manera pràctica un sencill joc en primera persona amb el motor de videojocs més famós de la indústria

Introducció a Unreal Engine 4 per a artistes

A la nostra masterclass oberta “Introducció a Unreal Engine 4 per a artistes” que vàrem celebrar el passat 4 de juny, el nostre professor i desenvolupador professional de videojocs Carlos Coronado, va explicar com fer de manera pràctica un entorn hiperrealista amb el motor de videojocs més famós de la indústria.

Videojocs en temps de confinament

Al nostre webinar “Videojocs en temps de confinament”, que vàrem celebrar el passat 29 de maig, el nostre director acadèmic Oscar García Pañella, va reflexionar sobre la influència dels videojocs en els nens i adolescents per a ajudar-nos a distingir entre aquells patrons de comportament que són beneficiosos i els que no ho són per als nostres fills.

Webinar: Els professionals que hi ha darrere d’un videojoc

Divendres 15 de maig va tenir lloc el webinar “Els professionals que hi ha darrere d’un videojoc”. Durant aquesta trobada, el nostre director acadèmic de ENTI-UB Oscar García Pañella, va analitzar el procés de creació d’un videojoc i va aprofundir en les disciplines que intervenen en aquest. Torna a veure-ho aquí!

Webinar: Barcelona, ciutat del Videojoc

Divendres 24 d’abril vam celebrar el webinar “Barcelona, Ciutat del Videojoc”. Durant aquesta trobada, el nostre director acadèmic de ENTI-UB Oscar García Pañella, va reflexionar sobre Barcelona com a ciutat de referència en la indústria del videojoc. Torna a veure-ho aquí!

GameJam Kids, organitzada amb el suport d’ENTI-UB, tot un èxit de joves talents del videojoc

La jam de videojocs impulsada per la St. Peters School amb el suport organitzatiu d’ENTI-UB, Singularity Foundation i Citilab Cornellà.

Estudiants d’ENTI-UB i Euses participen a la primera GameJam conjunta de “Serious Games for Heath & Sport”

5 interessants projectes per millorar la recuperació de pacients operats són el resultat de la col·laboració entre ENTI-UB i Euses en aquesta GameJam.

Què és una GameJam?

Una JAM és una sessió on s’improvisa,  i constitueix un repte que posa a prova les capacitats de treball, col·laboració, comprensió del repte i disseny d’una solució dels nostres estudiants.

Taller de creació de jocs aplicats en format hackathon, GameJam

Els alumnes d’aquest taller podran desenvolupar prototips de jocs dirigits a la resolució de problemàtiques lligades a temes d’actualitat, jocs aplicats o Serious Games

Taller d’Artistes dins el món dels videojocs

La Universitat dels Videojocs i dels Serious Games proposa tres tallers per a desenvolupar a l’aula.

Taller de disseny i programació en videojocs ENTI

La Universitat dels Videojocs i dels Serious Games proposa tres tallers per a desenvolupar a l’aula.