• Tot
  • Alumnes
  • Alumni
  • Per empreses

A Tale of Paper

Millor videojoc de l’any 2018 dels PlayStation Talent. Joc de supervivència: el jugador descobrirà el món amb el seu heroi, una figura d’origami de paper. Jugues com Paperboy, una figura d’origami que cobra vida misteriosament i ara ha d’emprendre un viatge per complir el somni de la teva creador.

Projecte Desenvolupat per alumnes d’ENTI.

Tràiler del Videojoc

 

Demon Blade

Start-up sorgida de l’esforç d’un grup d’alumnes d’ENTI. ”Demon Blade” és el seu primer joc. Es tracta d’un videojoc de rol d’acció gratuït per a dispositius mòbils amb un sistema únic de combat d’ones. Joc emmarcat en la mitologia feudal japonesa amb un estil d’art de l’anime 3D.

Demon Blade (Garage 51)

Insomnis

Semifinalistes dels premis PlayStation Talents ‘18. “Insomnis” és un joc de terror que t’atraparà. Joc desenvolupat per Path Games, empresa formada per alumnes d’ENTI. Disponible per la plataforma Steam.

Insomnis (Path Games)

Dexteritrip

Joc sortit de la feina d’uns alumnes d’ENTI, que han publicat a Nintendo Switch juntament amb Undercoders. El defineixen com un plataformes hardcore amb mecàniques senzilles però amb una dificultat elevada. “ENTI ens ha ajudat molt: ens ha donat totes les facilitats i gràcies a la Universitat hem pogut conèixer el publisher per tirar endavant el joc”, diuen.

Dexteritrip (Panopticon Games)