Aquesta setmana, volem donar visibilitat a un projecte que van dur a terme els estudiants de 2n del Cicle en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius, els quals van realitzar el disseny i creació d’un videojoc des de l’assignatura de Projecte d’animació 3D, jocs i entorns interactius, supervisada pel professor Richard Hebert.

Concretament, els alumnes del treball que exposem en aquest article, dividits cadascú en la seva especialitat, són Ester Calull, Juan José Estudillo i Paula Martín com a Artistes, Adrià Casanova com a Programador, Daniel Fernández com a Game Designer i Marc Marfà com a Productor.

Animathia és una aplicació educativa per a tauletes i ordinadors, creada sota el nom de l’estudi Little Miracles Games, ideada principalment com a suport útil per a estudiants de secundària, on aquests es veuran transportats a un món habitat per animals.

La història del joc, s’inicia quan un personatge rellevant d’Animathia que actua de mediador, el mussol, s’adona que sense coneixements matemàtics no pot resoldre les disputes que apareixen al regne, sigui familiars, territorials o de repartició de béns, entre d’altres, i decideix invocar el jugador a la seva ciutat per tal  que els ajudi aportant els seus coneixements i per a impartir justícia entre els ciutadans.

A més, durant el transcurs del joc, apareixerà un pollet amb plans malèfics amb la intenció d’acabar amb la ciutat o dominar la resta d’animals, i el jugador haurà de conèixer quines són les seves motivacions i meditar que pot fer per a canviar el seu comportament.

El videojoc, està organitzat en dues pantalles principals, que reflecteixen canvis significatius a mesura que el jugador avança. La primera és una gran sala del tron, on es resoldran els problemes dels animals, i la segona, mostra la vista de la ciutat on el jugador podrà comprovar les repercussions positives de les seves accions.

Aquesta experiència interactiva forma part de la categoria de Serious Games, ja que els objectius del jugador són, assolir el màxim nivell de justícia, aprenent valors d’acord amb les situacions amb les quals ha hagut de lidiar, i millorar els seus coneixements en matemàtiques.

Trailer del videojoc

Podeu conèixer més informació i seguir a l’equip de Little Miracles Games a través d’aquests enllaços:

WEB

Xarxes Socials: