Blue Towers és un projecte creat per un grup d’alumnes del Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI-UB.

Aquest joc és una barreja entre un tower-defense i un shooter 2D estil Arcade. La manera de jugar també és d’estil Arcade ja que, encara que hi ha una condició de victòria (matar x enemics), pots continuar la partida indefinidament per aconseguir la major puntuació possible.

El joc es desenvolupa de la manera següent: hi ha un escenari amb un camí que el recorre. Has de controlar el canó situat a la part inferior de la pantalla i matar als enemics que apareixen pel camí. Cada cop que un enemic arriba al final del camí perds una vida. Si perds totes les vides pots guardar la teva puntuació i tornar a jugar.

Amb el canó pots disparar als enemics per eliminar-los. Un cop eliminats deixen monedes que pots recollir passant el ratolí per sobre. Cada enemic mort és un punt i la puntuació final és el nombre total d’enemics que has eliminat.

Les monedes no serveixen per a la puntuació final sinó només per comprar torres i col·locar-les sobre el mapa utilitzant el ratolí. Aquestes torres ataquen als enemics i t’ajuden a mantenir-te més temps amb vida.