El nou Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), la Universitat del Videojoc, incideix en una formació actualitzada i de qualitat centrada en l’àmbit de la producció musical, aplicada a la indústria digital, el multimèdia, el cinema o els espectacles tematitzats. Però, per què has d’estudiar aquest Màster? Et donem quatre motius que et convenceran:

  • Una formació innovadora i referent en un món canviant i exigent. Aquest Màster aborda, d’una banda, la indústria relacionada amb la imatge en moviment i d’una altra també, aprofundeix en camps com els video games, les apps, els serious games, els news games, la gamification, els simuladors, la música en parcs temàtics, l’aplicació de la música en espectacles, les performances en viu, dispositius escènics o la música i el so en la realitat virtual. Per tant, es tracta d’una formació innovadora i adaptada a les demandes del mercat laboral actual.
  • S’endinsa en l’experiència de l’entreteniment, en el sentit més ampli de la paraula. A través d’assignatures com la Història de la Música Interactiva, Motor de Videojocs, Creació Interactiva, Aplicacions Musicals, Middleware, Realitat Virtual, Guió Interactiu, veu i Entreteniment, Pràctiques i Treball Final de Màster (TFM), entre moltes altres, assoliràs una amplitud de coneixements relacionats amb l’experiència de l’entreteniment, aconseguint abastar diferents camps de l’expressió i del coneixement.
  • Un professorat expert i vinculat amb el sector. Entre l’equip docent d’aquest Màster sobresurten professionals de la talla de: Òscar Garcia Pañella, Coordinador acadèmic d’ENTI-UB, Doctor i expert en Serious Games, gamificació, ludificació, tecnologies de l’entreteniment i creativitat; Richard Hebert; Coordinador dels Cicles Formatius de Grau Superior d’ENTI-UB, Game producer, multimèdia producer i Ludificador; Òscar Araujo, Compositor català amb una llarga trajectòria; Albert Garcia, expert en videojocs retro, periodista especialista en videojocs a la Vanguardia; Adan Garriga, Director de la Unitat de Tecnologies Audiovisuals del Centre Tecnològic de Catalunya (Eurecat); Toni Farran, Senior Sound Designer d’Eurecat, entre molts altres.
  • Un ampli ventall de sortides professionals. Gràcies a la transversalitat dels continguts tractats en aquest Màster s’amplien els teus horitzons laborals, optant a posicions com: Compositor Videojocs/Cinema/TV/Publicitat; Artistes Digitals; Productors Musicals; Tècnics en so; Creatius en tecnologia; Especialistes en Àudio 3D; Especialistes en Arts Visuals; Especialistes de Música en Espectacles; Especialistes en Robòtica relacionada amb el So i la Música; Musicòlegs; Responsables d’Empreses relacionades amb Música; Regidor d’espectacles en viu; Creadors de Performance amb So; Periodistes Musicals; Tècnics en Cultura Musical; Creadors de Produccions en el camp de l’Òpera; Responsables de Discogràfiques i Dj’s.

Converteix-te en creador i especialista de produccions musicals aplicades a l’entreteniment del futur; estudiant el Màster en Música per a Experiències de l’Entreteniment a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.