La 3ra edició de la Barcelona Developers Conference arribarà aviat, el 8, 9 i 10 de novembre. Programadors, apassionats de la robòtica i addictes als videojocs estaran presents en aquest esdeveniment. L’equip organitzador vol convertir el Museu del Disseny DHUB en un autèntic centre tecnològic amb diverses exposicions dedicades als temes principals: Cloud, Mobile, Robotics i Open Source.

 

Com a principals àrees destacades l’edició d’enguany comptarà amb les BcnDevCon talks,les sessions escollides per la organització amb empreses com Spotify i Microsoft entre altres i els ‘call 4 papers’, sessions proposades per gent de les comunitats per compartir els seus coneixements i experiències en el món de les noves tecnologies. A més comptarà amb les habituals Hackathons: una enfocada al desenvolupament d’una aplicació/joc amb finalitat educativa i l’altra enfocada al disseny d’un robot. Totes dues tindran una durada de 24 hores i diferents premis per als participants. Hi hauran moltes sorpreses juntament amb la tradicional pizza de la BcnDevCon i la batalla dels sabres d’escuma.

 

Un espai de 600m2 es dedicarà a la RetroBarcelona, una exposició gratuïta de retroconsoles on es podrà apreciar des de la primera consola que va veure la llum l’any 1972, la Magnavox Odissey, fins les consoles més actuals. Hi haurà també una zona habilitada per a les competicions de Mario Kart, Street fighter, Music Contest i King of fighters ‘98.

 

Per complementar aquestes activitats també s’ha organitzat una recollida d’aliments anomenada Videojocs x Aliments, que consisteix en un petit mercat de videojocs i consoles retro on es podrà utilitzar menjar per pagar. Tot el menjar recol·lectat es donarà a un banc d’aliments.

 

Per als interessats en les metodologies Agile, tindrem una secció dedicada als seus principis, fonaments i pràctiques. A l’estació Agile s’inclouen sessions d’Inception, Agile Games, LEGO Serious Play, Product Owner Dojo, etc.

 

La nit també serà protagonista amb dues festes: la Early Beer party i la Startup party. La Early Beer serà el punt de partida de la conferència i es realitzarà el 7 de novembre a partir de les 8pm a la Fàbrica Moritz. Es presentarà de forma oficial la 3ra edició de la BcnDevCon i servirà per reunir a totes les comunitats tecnològiques possibles (GDG & Android, Barcelona JS, .NET, WebCat, SCALA). La Startup party serà una festa de networking per agrupar a totes les startups tecnològiques i s’aprofitarà per continuar la tasca social que ha estat realitzant l’equip des de la seva primera edició, recol·lectar fons per a la recerca del càncer. Aquest any, tots els diners recaptats es donaran a l’Hospital Sant Joan de Déu.

 

Les seccions de RetroBarcelona, Makers, Robòtica i la participació a la Hackathon són gratuïtes). + Informació: bcndevcon.org | @bcndevcon