Un dels motors més utilitzats a la indústria a l’hora de programar i desenvolupar videojocs és Unity, ja que permet produir jocs en una ampli ventall de plataformes. L’empresa responsable del motor, Unity Technologies, va ser fundada el 2004, amb l’objectiu de crear un motor que tothom pogués utilitzar a un preu molt accessible, lluny dels preus desorbitats de la passada dècada.

Sota aquest enfocament de ‘democratitzar el desenvolupament de jocs’, l’èxit del motor ha estat imparable, moltes empreses indies van utilitzar les eines i van potenciar encara més les opcions del motor.  L’última versió, Unity 5, es va llançar a principis de 2015 i inclou un gran ventall de possibilitats pels desenvolupadors.

Unity pot utilitzar-se conjuntament amb programes com Blender, 3ds Max, Maya, la suite Adobe… La seva facilitat en incorporar elements d’altres softwares és una de les característiques principals. També destaca el suport per ‘mapejar’ relleus, reflexos, ombres … A més a les últimes versions també s’ha incorporat compatibilitat amb opcions de realitat virtual i alternativa.

Amb el CFGS en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs podràs aprendre a programar utilitzant els principals motors de la indústria, com Unity. Utilitzaràs els principals llenguatges del sector i podràs desenvolupar els teus propis projectes des del primer minut.