Skip to content

Relacions Internacionals

ENTI-UB és un centre adscrit a la Universitat de Barcelona i, per tant, un referent en mobilitat internacional. L’escola ha desenvolupat al llarg del temps una solida relació amb institucions acadèmiques de tot el món amb importants programes de videojocs, art digital o musicals, ja sigui dins del programa d’intercanvi universitari Erasmus+ o fora.

A més, segons dades publicades l’any 2022, la Universitat de Barcelona es troba entre les 200 millors universitats del món i la primera universitat de l’Estat espanyol a l’Academic Ranking of World Universities (ARWU) i també és la primera de l’Estat segons el Center for World University Rankings. Això ens converteix també en una destinació cobejada per estudiants internacionals que volen completar els seus estudis a l’ENTI-UB i conèixer la vida de Barcelona, un dels centres de negoci i tecnològic del sud d’Europa.

Per tant, no és estrany trobar a les aules un ambient internacional amb alumnes d’intercanvi d’altres països, així com també professors/es convidats d’arreu d’Europa.

Erasmus +

Per als programes de videojocs i d’art digital (Graus universitaris en CDI i CAVJA respectivament):

area musica

Per als alumnes del Grau de Producció de Música i So per a la Indústria de l’Entreteniment:

Per últim, el model educatiu en creació de videojocs, producció musical i art digital de l’ENTI-UB ha sigut exportat i aplicat a Mèxic, al Centro de Estudios Universitarios Amerike amb centres formatius a Mèxic DF i Guadalajara, facilitant la mobilitat d’estudiants d’aquest país nord-americà a les nostres aules.

Per a més informació sobre la possibilitat de fer una estada en alguna d’aquestes institucions o de venir a l’ENTI-UB des d’una universitat de l’estranger, pots posar-te en contacte amb el responsable de Mobilitat Internacional internacional@enti.cat o consultar la informació de mobilitat de la Universitat de Barcelona: Oficina de Mobilitat i Programes Internacionals UB

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!