Skip to content

RITE Festival, el festival organitzat per estudiants de l’ENTI Sound

RITE Festival, el festival organitzat per estudiants de l’ENTI Sound

El dimarts 21 de juny se celebra la primera edició del RITE Festival, un nou esdeveniment de música en directe a la ciutat de Barcelona però que per a nosaltres és molt especial: és un festival dels estudiants del grau de producció de música i so.

Aquest festival no només dona sortida a les inquietuds artístiques i projectes personals de molts dels nostres joves alumnes, si no que és una mostra del què han aprés al grau i que a cristal·litzat en aquesta iniciativa, doncs no són només els intèrprets els que pertanyen a ENTI Sound ( com seria d’esperar) si no que tota l’estructura del festival està a les seves mans.

Gestió musical, organització, producció d’esdeveniments, contractes i drets, emprenedoria, management i direcció, promoció i premsa, …. Tots aquests conceptes, apresos a les aules, són posats ara a prova amb la creació del RITE Festival que pretén ser un festival autogestionat pels estudiants de manera recursiva, i fer-se un forat a l’escena de al música en directe a la ciutat.

Teniu tota la informació a www.ritefestival.com

Des de l’ENTI Sound els donem tot el suport i els desitgem el millor dels èxits.

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!