Pro Players Series, Fifantastic i eSports&fun estan desenvolupant un dels projectes de FIFA més ambiciosos del 2018. El cap de setmana del 7 al 9 de setembre s’organitzarà a Zaragoza la final presencial de la lliga Pro Player Series. Aquest esdeveniment s’organitzarà durant 3 dies i comptarà amb tornejos, bootcamp i altres activitats, totes relacionades amb el popular videojoc de futbol FIFA 2018.

L’esdeveniment, organitzat per eSports&fun, partner de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), serà un conjunt de tornejos online i presencials que es jugaran a partir del mes de maig en modalitat individual, en grup i Ultimate Team.

A la final hi haurà 16 places que es podran aconseguir a través de tornejos online a la web de Pro Player Series, a través de tornejos presencials organitzats per eSports&fun; i un torneig presencial el mateix cap de setmana de la final. El primer torneig presencial serà el 19 de Maig a Barcelona, a l’Estació de França.

És un torneig de 64 places en format de lligueta que en el que els organitzadors asseguren 6 partits a tots els participants. Aquest mateix format va funcionar amb èxit el passat 29 d’abril a la Daurada Beach Club a Vilanova i la Geltrú.

Una altra novetat d’aquest torneig és el model de venda d’entrades. Els participants escullen si s’inscriuen gratuïtament o pagaran l’import que marca l’organització. En funció del tipus d’entrada la persona inscrita optarà a una taula de premis o a una altra. La taula de premis per qui ha pagat entrada és:

  1. classificat: Entrada per la final pro player series valorada en 350€ + 100€ en efectiu
  2. classificat: entrada para la final pro player series valorada en 350€ + 50€ en efectiu
  3. i 4º classificat: Bateig de busseig a Dream Dive, Tossa de Mar

Pro Player Series és la web on qualsevol aficionat al FIFA podrà sentir les emocions de competir com un professional a tornejos online.

Fifantastic és una web destinada a tots els fans de la saga FIFA, on es poden trobar des de notícies sobretot relacionades amb els seus jocs, així com interessants guies i consells.

eSports&fun és una marca d’eSportsBcn dedicada a crear tornejos presencials i experiències d’e-sports. Podeu fer les inscripcions gratuïtes al següent enllaç.