L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) és l’única universitat de videojocs que impulsa l’aprenentatge i creació dels Serious Games. Especialment, el Grau en Continguts Digitals Interactius d’ENTI-UB posa un especial èmfasi en la conceptualització, disseny i desenvolupament dels Serious Games. L’essència d’aquest tipus de jocs aplicats és que permeten implementar els paràmetres lúdics, propis dels videojocs, a altres sectors com el de la salut, el turisme, la cultura, l’educació, la seguretat, entre altres.

Gràcies a assignatures com: Usabilitat i anàlisi de jocs; Disseny de videojocs; Fonaments de modelatge i animació de personatges, Eines de disseny i producció, etc. Els alumnes d’aquest Grau seran capaços de fer els seus propis Serious Games. A més, aquests estudis universitaris t’aportaran un perfil pluridisciplinari, coneixeràs plataformes que van més enllà del pur entreteniment, tot plegat facilitarà la teva futura inserció laboral.

La combinació teòrica-pràctica d’aquesta formació et proporcionarà els fonaments per a què puguis desenvolupar projectes multidisciplinaris relacionats amb els Serious Games, des del primer curs. L’objectiu principal d’aquests estudis és dotar-te dels coneixements necessaris per a què, en un futur, puguis esdevenir dissenyador (Game Designer), desenvolupador (Developer) o productor de jocs (Producer). Cal assenyalar també que aquest Grau és el primer en jocs aplicats de tot l’estat, creat conjuntament amb la Universitat de Barcelona i inscrit a la branca d’Arquitectura i Enginyeria.

Altre avantatge important d’aquests estudis és el seu equip docent. Tots els professors són de l’àmbit del videojoc, els ‘Serious Games’ i l’entreteniment temàtic. La majoria dels docents d’ENTI-UB tenen la seva pròpia empresa de videojocs o bé, treballen per una gran companyia del sector. Això facilita la connexió amb la innovació en aquest camp i sobretot, més i millors oportunitats laborals pels seus alumnes.

Aprèn a crear els teus propis Serious Games. Estudia el Grau en Continguts Digitals Interactius a ENTI-UB, la universitat del videojoc.