L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) és l’única universitat de Catalunya que ofereix dos Graus universitaris especialitzats en videojocs, Serious Games i entreteniment temàtic: el Grau en Continguts Digitals Interactius (Developer) i el Grau de Creació i Producció Digital (Artist). Quant al Grau Developer, es tracta de la primera titulació universitària en Jocs Aplicats de tot l’estat, especialment adreçada a programadors. Com alumne, aprendràs a programar, però alhora, adquiriràs coneixements de disseny de jocs i habilitats  en gestió de projectes i integració d’elements artístics. Totes les assignatures que duràs a terme són aplicades al disseny de videojocs. En definitiva, un cop finalitzis aquest Grau esdevindràs un Developer – Game Designer amb coneixements de producció.

Quant al Grau Artist, cal assenyalar que és el primer Grau de videojocs per a artistes digitals de Catalunya amb una durada de tres anys (180 ECTS). Durant aquests estudis, aprendràs a conceptualitzar l’art i el disseny de jocs, videojocs, jocs aplicats i tot tipus d’aplicacions interactives, també per a plataformes de mobilitat. Adquiriràs les habilitats artístiques més adreçades al disseny de jocs i experiències memorables. El fet d’oferir el  primer Grau Developer i el primer Grau Artist a Catalunya, consoliden a ENTI-UB com la Universitat del Videojoc.

Així doncs, estudiar a ENTI-UB és la millor opció si vols dedicar-te professionalment a l’àmbit dels videojocs. A més, tot són avantatges, comptaràs amb un excel·lent equip docent, procedent de l’àmbit dels videojocs, en el sentit més ampli de la paraula. La majoria dels professors tenen el seu propi estudi de videojocs o bé, treballen per a una gran companyia del sector. Això facilitarà la teva connexió amb la innovació del sector i sobretot, una millor inserció al món laboral.

A més, ENTI-UB és l’únic centre universitari on treballaràs i coneixeràs tots els aspectes i vessants de l’elaboració d’un videojoc. I a més, ho faràs des del primer dia de curs, tant si estudies el Grau Developer com l’Artist. Sí, des d’un inici, dissenyaràs videojocs; no hauràs d’esperar l’últim any per fer el teu projecte. Des del primer moment, dissenyaràs el teu projecte, treballant en equip, distribuint-te en grups equilibrats, on assumiràs els mateixos rols que a la indústria del videojoc, introduint criteris d’emprenedoria.

Converteix-te en un professional del sector dels videojocs estudiant a ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. El primer centre a oferir dos Graus especialitzats en videojocs, Serious Games i entreteniment temàtic.