Una de les novetats més destacades de la darrera edició del Saló de l’Ensenyament ha estat oferir el Grau en Creació i Producció Digital (Artist), el primer amb una durada de tres anys acadèmics que oferirà la Universitat de Barcelona, a través de l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB).

Així doncs, a partir del proper curs 2016-2017, ENTI-UB impartirà el nou Grau Artist, el primer especialitzat en videojocs adreçat als artistes digitals de Catalunya amb una estructura de tres anys; és a dir, amb un total de 180 crèdits ECTS. Aquesta nova titulació s’organitzarà en tres cursos i oferirà 80 places de nou accés. Durant aquest Grau aprendràs a conceptualitzar l’art i el disseny de jocs, videojocs, jocs aplicats i tot tipus d’aplicacions interactives per a plataformes de mobilitat.

L’itinerari formatiu d’aquests estudis prioritza un aprenentatge pràctic amb una progressiva introducció de l’anglès a les assignatures. Des d’un principi, adquiriràs habilitats artístiques enfocades al disseny de jocs i experiències memorables. Aprendràs a modelar en 2D i 3D i assoliràs els coneixements necessaris per crear personatges, paisatges i músiques. A més, a ENTI-UB tots els ensenyaments són reals. És a dir, des de la teoria de la imatge, el disseny, l’art modern fins al modelatge i animació 3D, passant per la psicologia, es vinculen a les necessitats del disseny i l’art en els videojocs.

Un altre avantatge important d’aquest Grau és el seu equip docent, vinculat professionalment a la indústria dels videojocs i dels Serious Games; fet que comporta una actualització permanent dels continguts i eines tecnològiques.

Finalment, cal destacar que ENTI-UB forma part de dues xarxes d’excel·lència internacional amb les quals duu a terme projectes de recerca com: la Jam Today i la GameBIZ. A més, disposa de convenis amb nombrosos estudis i empreses del sector.

Converteix-te en un artista o dissenyador de videojocs, estudiant el Grau de Creació i Producció Digital (Artist), els primers estudis universitaris de tres anys de la Universitat de Barcelona, oferts a través d’ENTI-UB.