Vols fer de la música la teva professió? Ets un apassionat del món del so i busques uns estudis que et permetin fer un pas endavant en la teva formació? El Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI- UB és perfecte per aquells qui vulguin endinsar-se en el sector de l’experiència de l’entreteniment.

El màster d’ENTI-UB està dirigit a un perfil múltiple d’alumnes, ja que el camp que es treballa és molt divers i pot conduir a sortides professionals molt diferents entre si. A més, es busca potenciar que els alumnes provinguin de diferents camps de l’expressió i el coneixement artístic, sigui quin sigui el teu background el màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment és perfecte per a tu.

Des de productors musicals, tècnics en so, estudiants de cinema, artistes multimèdia, estudiants amb coneixements de música, compositors, intèrprets musicals o creadors d’espectacles vinculats amb la música, tothom és benvingut a ampliar els seus coneixements gràcies a aquest màster altament especialitzat i que busca formar els treballadors d’un nínxol de mercat en constant creixement.

Si busques treballar en el món de la música i l’entreteniment, el Màster en Música i So per a Experiències de l’Entreteniment d’ENTI-UB és la teva formació ideal, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!