En un entorn laboral canviant, cada cop més es necessiten treballadors que puguin ser versàtils i adaptar-se a tot tipus de condicions diferents. Per això un dels perfils més demandats a l’actualitat són les persones que compten amb una visió de negoci però alhora poden desenvolupar la part creativa d’un projecte digital.

Si creus que comptes amb aquestes característiques, el Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals d’ENTI-UB és una formació que podrà treure el màxim partit del teu potencial i així aconseguiràs endinsar-te en el món de la producció digital. El màster busca perfils molt heterogenis per tal de crear sinergies entre els seus alumnes i així afavorir el naixement de nous projectes entre els estudiants.

Al ser un màster d’emprenedoria amb el focus en el món digital, és imprescindible comptar amb una visió oberta sobre les noves tecnologies, les aplicacions, el món audiovisual i els videojocs. El temari versa sobre elements com la monetització, les apps digitals, com impulsar la creativitat o com donar forma al teu projecte.

No t’ho pensis més, si estàs interessat en dur a terme projectes digitals el Màster en Producció i Emprenedoria de Continguts Digitals d’ENTI-UB és perfecte per tu!