professors


NOM I COGNOMS

Esther Lozano López

LINKEDIN/BLOG/WEB/PERFIL SOCIAL

Linkedin

FORMACIÓ (UNIVERSITAT)

  • Llicenciatura: Història (URV)
  • Doctorat: Història de l’Art. “La portada de Santo Domingo de Soria. Estudio formal e iconográfico” (URV)
  • Postgrau: Títol d’Especialista Universitari en Docència Universitària (UAB-URV)

DEDICACIÓ PROFESSIONAL

  • Funcionària. Juny de 2009. Procediment selectiu per Oposicions al cos de Professors de Secundària. Especialitat Geografia i Història (DOGC 5436-5.8.2009).
  • Professora associada a la Universitat de Girona del 2007 al 2010, a la Universitat Autònoma de Barcelona del 2010 al 2011 i a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona del 2011 al 2012. Professora-tutora a la Universitat Nacional d’Educació a Distància des del 2009.
  • UNED. Professora-tutora des de 2009-2016. Convocatòria pública

LES MEVES ASSIGNATURES

  • Història de l’Art

ÀREES D’ESPECIALITZACIÓ I EXPERIÈNCIA

  • Especialista en Història de l’Art, en l’àmbit de la iconografia medieval, els discursos visuals i la seva relació amb el context social i cultural, l’espai i els escenaris arquitectònics i, sobretot, l’escultura romànica.

ALTRES (CURSOS/FORMACIÓ)

  • Assistència a gairebé 80 congressos, cursos i conferències. A banda, assistència i participació en 50 relacionats amb la innovació docent.

IDIOMES

Català/Castellà/Anglès/Francès/Àrab


Vols més informació?

CFGS EN ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUSCFGS EN DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MULTIPLATAFORMA PER A VIDEOJOCSGRAU DE CONTINGUTS DIGITALS INTERACTIUS (DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS)GRAU EN CREACIÓ ARTÍSTICA PER A VIDEOJOCS I JOCS APLICATSGRAU EN PRODUCCIÓ DE MÚSICA I SO PER A LA INDÚSTRIA DE L'ENTRETENIMENTMÀSTER EN PRODUCCIÓ I EMPRENEDORIA DE CONTINGUTS DIGITALSMÀSTER EN MÚSICA PER A EXPERIÈNCIES DE L’ENTRETENIMENT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable U.College of New Technologies, SL +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat +info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional

Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa

Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa