Una de les principals novetats d’enguany de la nova edició de la Summer School d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc,  és el curs d’Introducció al Zbrush i  Substance, una formació de 80 hores, a mida dels artistes digitals que a més, pots cursar-la per separat.

En primer lloc, cal destacar que el curs Zbrush s’adreça a tots aquells interessats a conèixer les possibilitats i el flux de treball de Zbrush com a eina de Sculpting. El seu objectiu és dissenyar un model high/low+UVs, utilitzant les tècniques i eines presentades durant el curs. Software utilitzat: Zbrush, entre altres. La seva estructura és 2 h teòric/pràctic + 2 h exercici.

D’altra banda, el curs Substance Painter va dirigit a tots aquells interessats a conèixer el flux de treball de Substance Painter i les possibilitats dels materials PBR (Physically-Based Rendering). És recomanable tenir coneixements previs de Photoshop. L’objectiu és acabar amb el model, prèviament esculpit al llarg del curs de Zbrush, texturitzat mitjançant el software de texturitzat i Look Development Substance Painter. El software emprat serà: Substance Painter, Adobe Photoshop, entre altres. La distribució serà de 2 h teòric/pràctic + 2 h exercici.

Aquest estiu, del 3 al 28 de juliol, posa’t al dia en les noves tendències en art digital amb el nou curs Zbrush i Substance Painter de la Summer School d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc. 

Fes ja la teva inscripció ahttps://enti.cat/summerschool o a: summerschool@enti.cat. No t’ho pensis més!