ENTI-UB estarà present a HealthIO, la fira de referència en les innovacions tecnològiques del món de la salut, i ho farà amb un estand amb col·laboració amb EUSES-UdG, la Universitat de la Salut i l’Esport. A l’estand es realitzaran tallers de co-creació en Serious Games for Health & Sport cada matí i cada tarda durant els dies 16, 17 i 18 d’octubre.

Els tallers estaran oberts a tots els assistents i tindran una duració aproximada d’una hora. Us podeu apuntar al següent formulari. En aquestes activitats es tractaran les bases de la gamificació per poder-les aplicar a dissenys d’experiències digitals i analògiques per la millora de la salut dels pacients.

HealthIO és l’únic esdeveniment que reuneix a ciutadans, pacients, innovacions mèdiques, professionals i empreses del sector de la salut. Durant tres dies, tots els assistents podran conèixer, provar i experimentar les innovacions que estan a l’avantguarda de la sanitat, per entendre com serà el futur del sector.

ENTI-UB és pionera en els Serious Games aplicats a la salut. Ja ha organitzat conjuntament amb la Harvard Medical School el curs de Serious Games for Health & Sports en tres edicions, una formació puntera que ha reunit a professionals del sector a Barcelona.