Tallers i conferències

TALLERS

La Universitat dels Videojocs i dels Serious Games proposa tres tallers per a desenvolupar a l’aula. Venim a la teva escola, per tal de que els alumnes i professors puguin conèixer l’oferta formativa d’ENTI-UB i realitzem les tasques de monitoratge i assessorament perquè els tallers transcorrin satisfactòriament.

  • Taller de disseny i programació en Videojocs ENTI: Els alumnes coneixeran totes les fases de producció al realitzar un projecte interactiu. Facilitarem els instruments i els coneixements per començar a dissenyar i programar un videojoc. Aquest taller estarà impartit per David Garcia i Joan Costa, alumnes del Grau en Continguts Digitals Interactius a la Universitat del Videojoc.
  • Taller d’Artistes dins el món dels videojocs: Aquest taller està destinat al vessant més artística i creativa del procés de creació d’un videojoc. Els alumnes podran treballar dos aspectes rellevants en dissenyar un joc, el pintat digital i la composició jeràrquica de continguts. Lourdes Nicolich, professora col·laboradora d’ENTI-UB és l’encarregada d’impartir aquest taller.
  • Taller de creació de jocs aplicats en format hackathon, gamejam: Els alumnes d’aquest taller podran desenvolupar prototips de jocs dirigits a la resolució de problemàtiques lligades a temes d’actualitat, jocs aplicats o Serious Games. Amb la tutela i supervisió d’alumnes d’ENTI i mentors de la indústria. La sessió de treball cobrirà temàtiques com les Smart Cities, el Big Data, Internet of Things, o la Realitat Augmentada.

CONFERÈNCIES

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) ve a la teva escola. Per tal de que els professors i alumnes puguin conèixer l’oferta formativa de la Universitat, proposem dues conferències sobre videojocs i jocs aplicats, així com de gamificació i metodologia Jam de manera totalment gratuïta.

  • “La importància dels Videojocs. Una explicació de la indústria i les seves sortides professionals” presentarà una visió global sobre el sector dels videojocs, que en els últims anys ha experimentat un fort creixement.

A més, Barcelona s’ha convertit en un hub mundial en la creació de videojocs, amb moltes empreses de primer nivell establint-se a la capital catalana. Les últimes dades del Llibre Blanc dels Videojocs 2017, constaten aquest fet i situen els videojocs com l’àmbit amb més potencial de creixement i innovació dels que conformen la indústria dels continguts digitals.

  • La gamificació i l’aprenentatge basats en jocs: una experiència memorable a l’aula és la segona conferència que et proposem, basada en la gamificació de continguts educatius, utilitzar el joc per tal d’aconseguir un major rendiment i motivació per part dels alumnes.

Ambdues conferències estan impartides per Òscar García Pañella, director acadèmic d’ENTI-UB. Garcia-Pañella és doctor en informàtica i POST-DOC en Tecnologia de l’Entreteniment a Carneige Mellon University. Les seves àrees d’especialització i experiència són els Serious Games, ludificació, videojocs, àlgebra i matemàtica.

 

DEMANA INFORMACIÓ SOBRE ELS NOSTRES TALLERS I CONFERÈNCIES



Taller de disseny i programació en Videojocs ENTITaller d’Artistes dins el món dels videojocsTaller de creació de jocs aplicats en format hackathon, gamejamConferència - La importància dels Videojocs. Una explicació de la indústria i les seves sortides professionalsConferència - La gamificació i l’aprenentatge basats en jocs: una experiència memorable a l’aula







INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable U.College of New Technologies, SL +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat +info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s'explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional


Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa

Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa