Tallers

La Universitat dels Videojocs i dels Serious Games proposa tres tallers per a desenvolupar a l’aula. Venim a la teva escola, per tal de que els alumnes i professors puguin conèixer l’oferta formativa d’ENTI-UB i realitzem les tasques de monitoratge i assessorament perquè els tallers transcorrin satisfactòriament.

  • Taller de disseny i programació en Videojocs ENTI: Els alumnes coneixeran totes les fases de producció al realitzar un projecte interactiu. Facilitarem els instruments i els coneixements per començar a dissenyar i programar un videojoc. Aquest taller estarà impartit per David Garcia i Joan Costa, alumnes del Grau en Continguts Digitals Interactius a la Universitat del Videojoc.
  • Taller d’Artistes dins el món dels videojocs: Aquest taller està destinat al vessant més artística i creativa del procés de creació d’un videojoc. Els alumnes podran treballar dos aspectes rellevants en dissenyar un joc, el pintat digital i la composició jeràrquica de continguts. Lourdes Nicolich, professora col·laboradora d’ENTI-UB és l’encarregada d’impartir aquest taller.
  • Taller de creació de jocs aplicats en format hackathon, gamejam: Els alumnes d’aquest taller podran desenvolupar prototips de jocs dirigits a la resolució de problemàtiques lligades a temes d’actualitat, jocs aplicats o Serious Games. Amb la tutela i supervisió d’alumnes d’ENTI i mentors de la indústria. La sessió de treball cobrirà temàtiques com les Smart Cities, el Big Data, Internet of Things, o la Realitat Augmentada.

Vols més informació?

CFGS EN ANIMACIONS 3D, JOCS I ENTORNS INTERACTIUSCFGS EN DESENVOLUPAMENT D’APLICACIONS MULTIPLATAFORMA PER A VIDEOJOCSGRAU DE CONTINGUTS DIGITALS INTERACTIUS (DESENVOLUPAMENT DE VIDEOJOCS)GRAU EN CREACIÓ ARTÍSTICA PER A VIDEOJOCS I JOCS APLICATSGRAU EN PRODUCCIÓ DE MÚSICA I SO PER A LA INDÚSTRIA DE L'ENTRETENIMENTMÀSTER EN PRODUCCIÓ I EMPRENEDORIA DE CONTINGUTS DIGITALSMÀSTER EN MÚSICA PER A EXPERIÈNCIES DE L’ENTRETENIMENT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
Responsable U.College of New Technologies, SL +info
Finalitat Gestió de les peticions realitzades a través del Lloc Web i, si escau, de l’enviament de les comunicacions comercials electròniques +info
Legitimació Consentiment de l’interessat +info
Destinataris Es podran cedir dades a: Zip Zap Social PR SL, Dropbox, Google, Classlife Education SL, Globals Design & Development.
Drets Accedir, rectificar, suprimir i oposar-se, així com altres drets, tal com s’explica en la “Informació Addicional” +info
Informació Addicional

Pot consultar informació addicional i detallada sobre protecció de dades en la Política de Privadesa

Vos. accepta el tractament de les seves dades personals de conformitat amb la nostra Política de Privadesa