Si el curs vinent vols estudiar el CFGS en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) o el CFGS en Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma per a videojocs (Cicle Developera ENTI, The Video Games and Serious Games University, encara ets a temps de realitzar la teva inscripció. Les places són limitades així que si vols gaudir de formacions especialitzades en disseny i desenvolupament de videojocs, no esperis més i reserva la teva plaça.

El Cicle Artist d’ENTI està molt orientat a la part pràctica i als projectes. Des del primer dia que l’estudiant trepitja el centre formatiu ja comença a treballar en el desenvolupament del seu propi videojoc, sempre amb l’assessorament del professorat.  Totes les assignatures de la formació estan pensades per poder aplicar els coneixements adquirits al videojoc que els alumnes estiguin desenvolupant.  El Cicle Artist és l’opció ideal per tots aquells que vulguin entrar a la indústria dels videojocs amb un perfil mixt, que cobreixi nocions de programació i artístiques.

Per altra banda, el Cicle Developer està orientat a aquells alumnes que vulguin aprofundir més en el camp de la programació, cobrint els principals motors i llenguatges de la indústria.  Segueix la mateixa metodologia innovadora que el Cicle Artist, posant els projectes al centre.

Els estudiants de Cicles comptaran amb el suport i les instal·lacions d’ENTI, la primera universitat especialitzada en videojocs. A més, gràcies a l’oferta formativa de 360 graus, (incloent-hi Cicles Formatius, Graus i Màsters), els estudiants podran gaudir de les sinergies entre les diferents titulacions, ja sigui de desenvolupament de videojocs, de disseny digital o fins i tot de composició de música de videojocs. 

Els estudiants interessats a formalitzar la preinscripció poden enviar un correu a info@enti.cat sol·licitant el full de preinscripció i especificant per a quin CFGS o contactar amb nosaltres mitjançant el següent formulari.