Skip to content

Única universitat especialitzada en el sector dels videojocs i els serious games

Única universitat especialitzada en el sector dels videojocs i els serious games

 

Encara no coneixes l’Escola de Noves Tecnologies Interactives, centre adscrit a la Universitat de Barcelona? Es tracta de l’única universitat especialitzada en el sector dels videojocs i els serious games. És un centre pioner adscrit a la Universitat de Barcelona, i només en cinc motius t’expliquem per què no cal anar molt lluny de casa per convertir la teva passió en la teva professió.

1- Formació àmplia en la indústria dels videojocs

ENTI-UB és un centre pioner en la formació de professionals de la indústria del videojoc. Gaudeix d’una àmplia proposta formativa adaptada a diferents nivells curriculars: cicles formatius de grau superior, graus, postgraus, màsters i cursos. És un centre referent, tant a Catalunya com a Espanya, que gaudeix de reconeixement en la formació de futurs professionals de la indústria. De fet, ofereix una formació exclusiva i especialitzada sense precedents.

2- Perfils laborals molt ben definits

El gran ventall de sortides professionals i l’alta demanda de professionals per a la indústria requereix de personal especialitzat i altament preparat. La llista de sortides professionals és llarguíssima, Game Designer, Producer, Developer o Artist són algunes d’elles. El plantejament acadèmic del centre ofereix una preparació completa que capacita l’alumnat per treballar en qualsevol organització, empresa o institució del sector o de sectors afins.

3- Projectes reals com la vida

Dins la proposta formativa, basada en el model de learning by doing, es posa èmfasi especialment en l’emprenedoria, quelcom molt buscat actualment. A través d’ENTI-Pro i StartUB!, els alumnes poden desenvolupar els seus projectes i fer-los reals. D’aquesta manera, alumnes i professors entren en unes sinergies molt similars a les que trobaran al finalitzar els estudis. Si en voleu saber més, podeu consultar alguns dels projectes en aquest enllaç.

4- Màxima dedicació a l’alumne i projecció internacional

En tenir grups de classe reduïts, l’atenció personalitzada del centre permet un acompanyament durant tot el procés d’aprenentatge. Coneixes King, Digital Legends, The Breach Studio, Undercoders o Beautiful Glich? Són algunes de les empreses més destacades de la indústria, i a ENTI-UB tenim la sort de comptar amb alguns dels seus membres com a professorat del centre. A més a més, si sempre has volgut marxar a fer una estada internacional, a ENTI-UB ho tens ben fàcil. Pots anar a països com Dinamarca, Holanda, Corea del Sud o Portugal, etc. No et pots perdre un any d’estudis a fora si t’interessen els Serious Games, i no pateixis per l’anglès, està integrat al pla d’estudis, així que quan arribi el moment no tindràs cap problema per accedir-hi o inserir-te en un mercat laboral tan global i competent.

5- Al dia de les novetats del sector i fer pràctiques sense moure’t de la ciutat

A ENTI-UB s’aposta per un model d’integració, des del primer moment, al sector dels videojocs: estades de pràctiques, assistència a grans esdeveniments, fires i congressos del sector com Gamelab, Nice One, etc. Mentre estigueu a ENTI-UB no us perdreu cap ocasió, ja que sempre que hi ha algun esdeveniment hi és present, hi col·labora o participa d’alguna forma. Sent el sector, no és estrany que a ENTI-UB pugueu disposar de tots els recursos que puguin necessitar per seguir els estudis, desenvolupar els seus projectes, etc. Des d’ordinadors, ulleres de realitat virtual, vestit de captura de moviment, tauletes, software específics, etc. A més a més, les classes tenen lloc a Barcelona, un reclam no només per estudiants de tot el món, sinó també per empreses i esdeveniments del sector; i que farà que visquis la passió pels videojocs com sempre has imaginat.

 

L’Escola de Noves Tecnologies Interactives, centre adscrit a la Universitat de Barcelona és el lloc on fer realitat el somni d’ aprendre tot sobre els videojocs i els serious games. Entra a la nostra pàgina web i descobreix les últimes notícies al nostre blog. Qui sap si, potser algun dia, hi parlarem de tu!

 

JORNADES DE PORTES OBERTES ONLINE

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!