El proper dimarts 27 de juny a les 10 h, la Sala Barts de Barcelona acollirà la 3a edició del DemoDay, una jornada, durant la qual, l’alumnat del Grau en Continguts Digitals Interactius (Grau Developer), del Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats (Grau Artist) i del CFGS de Grau Superior en Animació, 3D, Jocs i Entorns Interactius (Cicle Artist) d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc, presentaran els millors projectes de videojocs i Serious Games del curs 2016/2017.

A més, entre les 10.30 i les 12.30 h s’establirà una zona indie i una sessió de networking entre els alumnes d’ENTI-UB i les empreses del sector. Els alumnes podran presentar els seus projectes i respondre a les preguntes o suggeriments dels professionals. A les 12.30 h, serà el moment de fer una pausa i gaudir d’un informal Brunch per compartir les impressions de la jornada.

Vine a conèixer les propostes més creatives i la feina ben feta dels alumnes i el professorat d’ENTI-UB, la Universitat del Videojoc.

Et recomanem confirmar la teva assistència enviant un e-mail a info@enti.cat o trucant al 933 233 664. T’hi esperem!

Recorda:

DemoDay d’ENTI-UB

27 de juny a les 10 h

Sala Barts,

Avinguda del Paral·lel, 62

Barcelona