Els videojocs són la teva passió? Gràcies a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB),  podràs convertir la teva afició en el teu futur professional.  Sigui quin sigui el teu perfil, nosaltres tenim els estudis de videojocs per a tu.

Vine a la nostra jornada de portes obertes el dissabte dia 26 de maig i coneix de primera mà la Universitat del Videojoc i dels Serious Games.

L’Escola de Noves Tecnologies (ENTI-UB) ofereix els estudis de Grau en Continguts Digitals Interactius – Developer, Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats – Artist. A més a més, també podràs informar-te sobre els nostres Cicles Formatius de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs i d’Animació en 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Tots els alumnes interessats podran gaudir dels nostres tallers pràctics que introduiran a l’alumnat en el món del desenvolupament i disseny de videojocs. La jornada de portes obertes tindrà lloc el proper dissabte 26 de maig a les nostres instal·lacions situades al carrer Diputació 231 de Barcelona, només a 7 minuts caminant de Plaça Catalunya.

No t’ho pensis més, fes ja la teva inscripció i vine a conèixer-nos. T’hi esperem!