Fes ja la teva inscripció!

Els videojocs són la teva passió? Gràcies a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB),  podràs convertir la teva afició en el teu futur professional. Vine a la nostra jornada de portes obertes el dissabte dia 7 d’abril  i coneix de primera mà la Universitat del Videojoc i dels Serious Games.

L’Escola de Noves Tecnologies (ENTI-UB) ofereix els estudis de Grau en Continguts Digitals Interactius – Developer i el Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats – Artist.  A més a més, també podràs informar-te sobre els nostres Cicles Formatius de Grau Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs i d’Animació en 3D, Jocs i Entorns Interactius.

Tots els alumnes interessats podran gaudir dels nostres tallers pràctics que introduiran a l’alumnat en el món del desenvolupament i disseny de videojocs.

Sigui quin sigui el teu perfil professional, a la Universitat del Videojoc i dels Serious Games tenim els estudis per a tu, ja que la nostra oferta de 360 graus cobreix totes les necessitats de la indústria digital interactiva i de l’entreteniment.

Ja des del primer dia estudiant a l’ENTI-UB, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, els alumnes podran desenvolupar els seus projectes, adquirint competències d’emprenedoria i de treball en grup. El nostre equip docent està format per professionals del sector que estan permanentment connectats amb la indústria, de manera que els alumnes estaran en tot moment en contacte amb ‘la realitat exterior’, facilitant també la inserció al mercat laboral. En aquest sentit, els nostres estudiants gaudeixen de convenis de pràctiques amb les millors empreses del sector.

La jornada de portes obertes tindrà lloc el proper dissabte 7 d’abril  a les nostres instal·lacions situades al carrer Diputació 231 de Barcelona, només a 7 minuts caminant de Plaça Catalunya.

Aquest és el programa de la jornada de portes obertes.

10 h Grau Continguts Digitals Interactius – Developer

10 h Grau en Creació Artística per a Videojocs i Jocs Aplicats – Artist

11.30 h CFGS de Grau Superior en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius

11.30 h Cicle en Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma per a Videojocs

No t’ho pensis més, fes ja la teva inscripció i vine a conèixer-nos. T’hi esperem!