Skip to content

Vols aprendre a crear i desenvolupar videojocs?

Vols aprendre a crear i desenvolupar videojocs?

 

Decidir quina carrera universitària és la més adequada per tu no és fàcil, ja que aquesta serà la que t’ajudarà a configurar el teu futur. Per això, a ENTI, com a centre adscrit a la Universitat de Barcelona, ens preocupem per oferir el millor assessorament als nostres futurs alumnes i a les seves famílies. Si sempre has volgut aprendre a crear i desenvolupar videojocs amb l’objectiu de treballar en aquesta indústria que cada any augmenta la seva demanda, ENTI-UB s’ha convertit en un centre de referència a Barcelona. Ciutat que des de fa anys esdevé hub creatiu i d’emprenedoria a Catalunya, Europa i el món, on moltes empreses vinculades al sector dels videojocs tenen la seva seu i és ciutat clau en la presentació de novetats i en l’organització de fires i esdeveniments de referència mundial.

En aquest sentit, el Grau en Continguts Digitals Interactius són els estudis amb els quals podràs aprendre a crear i desenvolupar videojocs, tot el procés que això comporta i en qualsevol suport i format existent, sigui analògic o digital: conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar. Tant peces lúdiques com Serious Games, adreçats a cobrir el sector dels Jocs Aplicats en àrees com la cultura, la medicina, l’educació o l’esport, entre altres. Això comporta una notòria ampliació de les sortides laborals i també de les oportunitats d’emprenedoria adquirint els coneixements i la pràctica que et prepararan per a treballar a la indústria dels videojocs i altres sectors, com els anteriorment esmentats.

A ENTI-UB som conscients de la ràpida evolució de les noves tecnologies i d’aquest sector que hi està íntimament lligat. És per aquest motiu que tots els professors, a més de treballar al nostre centre educatiu, són membres en actiu de la indústria. Són coneixedors de primera mà de les novetats i tendències arreu del món i de les bones pràctiques que abanderen la creació i desenvolupament de videojocs. Per això, estudiar a ENTI-UB, és estar en contacte directe amb la indústria des del primer moment, a través del nostre professorat, però també a partir de les diferents activitats que organitzem al llarg de l’any o hi donem suport, així com de les pràctiques externes en les principals empreses del sector que es realitzen al 4t curs o dels diferents projectes reals que es van desenvolupant des del primer curs, ja que la metodologia learning by doing sempre és present i és més, sempre s’adapta a les inquietuds i demanda del sector.

Amb el Grau en Continguts Digitals Interactius aprendràs a treballar en equip, utilitzant metodologies àgils de gestió i a descobrir el teu futur rol en la indústria dels videojocs. Durant tot el recorregut, t’oferirem l’acompanyament i seguiment necessari per tal que puguis esbossar el teu propi camí i preparar-te per fer el salt al món laboral; tenint la possibilitat d’accedir a un ampli ventall de sortides professionals, entre les quals destaquen les següents: Desenvolupador/a d’aplicacions per a dispositius mòbils, Desenvolupador/a web, Desenvolupador/a Cross Media (instal·lació interactiva), Desenvolupador/a de videojocs i jocs aplicats, Cap de projecte en Continguts Interactius, Tècnic/a en Playtesting, Especialista en simulació i realitat virtual, entre molts més.

Recorda, si vols aprendre a crear i desenvolupar videojocs, el teu futur comença a ENTI-UB. Informa’t sobre el Grau en Continguts Digitals Interactius!

MÉS INFORMACIÓ                    VISITA ENTI-UB

Més notícies

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!