Encara no saps què estudiaràs el proper curs 2015-2016? Si des de sempre t’han apassionat els videojocs, una molt bona opció és matricular-te al setembre al Cicle en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB).

Durant aquest Cicle aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar i produir jocs i experiències memorables amb un clar enfocament a l’entreteniment temàtic i als jocs aplicats. Com alumne generaràs animacions 2D i 3D, programaràs en llenguatges d’alt nivell i conceptualitzaràs projectes digitals i multimèdia, des del primer esbós.

Des d’un inici aquest Cicle potencia el vessant més pràctic. Per tant des del primer curs, faràs possible l’elaboració de projectes reals, el seu fet narratiu i la generació d’interaccions naturals en temps real per aplicar-ho al món de l’entreteniment, l’espectacle, l’educació, la medicina, l’esport, entre d’altres. Des de la gestió de recursos fins a la presa i el tractament d’imatges i sons, organitzant i executant les fases de creació de material audiovisual de tot tipus.

En definitiva, aprendràs a representar l’univers d’un joc, a modelar, texturar i animar els personatges, a crear objectes amb la lògica del 3D en temps real i a definir nivells de joc, també en el context de la instal·lació interactiva o LBE (Location-Based Entertainment).

Un cop finalitzis aquest Cicle, podràs inserir-te en un sector en constant creixement com és el de la  indústria del videojoc. Podràs treballar com a desenvolupador de productes audiovisuals multimèdia interactius, com a tècnic d’animació 2D i 3D i com a tècnic en creació, muntatge i postproducció d’audiovisuals i tematització en empreses de l’entreteniment temàtic, multimèdia i joc aplicat, o productores cinematogràfiques que cerquen experts en aquest sector que siguin capaços de generar productes atractius i innovadors.

Així doncs, si  vols convertir la teva passió en la teva professió, no ho dubtis més i matricula’t el proper mes de setembre al Cicle en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB).