Si vols dedicar-te professionalment al sector dels videojocs, una excel·lent opció és estudiar el Cicle en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB). Aquest Cicle s’adapta a les necessitats d’un sector en constant creixement, posant el seu focus en l’entreteniment temàtic, l’animació digital, els videojocs, les Apps i els jocs aplicats o ‘Serious Games’.

Com alumne, des del primer curs, aprendràs a crear, dissenyar, desenvolupar, produir jocs, aprendràs a representar l’univers d’un joc, a modelar, texturar i animar els personatges, crearàs objectes amb la lògica del 3D en temps real i definiràs nivells de joc. Tot això, de la mà d’un professorat altament qualificat i directament vinculat amb la indústria del videojoc. La majoria són professionals del sector de l’animació 3D, del videojoc, del disseny artístic o la tematització i molts d’ells disposen de les seves pròpies empreses.

Així doncs, durant aquest Cicle assoliràs els coneixements teòrics i pràctics necessaris per esdevenir un futur desenvolupador de productes audiovisuals multimèdia interactius, un tècnic en animació 2D i 3D o un expert en creació, muntatge i postproducció d’audiovisuals i tematització. De manera que, un cop finalitzis aquesta titulació estaràs preparat per treballar en empreses de l’entreteniment temàtic, del sector multimèdia i del joc aplicat, en productores cinematogràfiques, entre moltes altres.

A més, actualment encara no existeixen suficients perfils especialitzats en les àrees del desenvolupament d’entorns multimèdia i interactius. Per tant, si vols dedicar-te professionalment a un sector amb exitoses perspectives de futur, com és el de la indústria de videojocs, estudia a un centre amb garantia de qualitat, matricula’t a ENTI-UB, l’únic centre formatiu en noves tecnologies que forma part de l’international board de la TEA (Themed Entertainment Association), una associació internacional sense ànim de lucre que representa els creadors, desenvolupadors, dissenyadors i productors de la indústria de l’entreteniment lligada als parcs temàtics.

En definitiva, si vols esdevenir un expert en videojocs, entreteniment temàtic i jocs aplicats, estudia el Cicle en Animació 3D, Jocs i Entorns Interactius a ENTI-UB.