Vols esdevenir un Tècnic en creació, muntatge i postproducció audiovisual? Vols desenvolupar productes audiovisuals multimèdia o crear animacions 2D i 3D? Ara ho tens més fàcil que mai, perquè pots matricular-te al Cicle Superior en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius a l’Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB) a Barcelona. Una universitat pensada des de i per a la indústria del videojoc. La millor manera d’endinsar-se en el món de la creació i disseny de videojocs amb un enfocament exclusiu a l’entreteniment temàtic i els jocs aplicats.

L’itinerari formatiu d’aquest Cicle és eminentment pràctic. Des d’un principi, aprendràs a conceptualitzar, dissenyar, produir i gestionar videojocs i els anomenats, Serious Games. Aprendràs a representar l’univers d’un joc, a modelar, texturar i animar els personatges, crearàs objectes amb la lògica del 3D en temps real i definiràs nivells de joc. Com alumne tots els coneixements que adquireixis aniran orientats a una disciplina final:  l’entreteniment pur, l’arquitectura, la salut, l’esport, l’educació, la comunicació o la fisioteràpia; així com per a tot format existent, sigui analògic o digital (PC, Mac, Smartphone, Tableta, Consola, Cinema, Vídeo, Música).

Tot això ho aprendràs de la mà del millor equip docent. El professorat d’ENTI-UB coneix perfectament el món del videojoc. De manera que els seus ensenyaments estan totalment vinculats al videojoc. Per tant, a ENTI-UB no estudiaràs res que no estigui directament relacionat amb el món dels videojocs i  les seves aplicacions. Des de les Matemàtiques a la Física, passant per la Programació o la Usabilitat, tot el que t’ensenyaran i aprendràsrelació directa amb el procés de creació i producció dels videojocs i l’animació digital.

Finalment, un darrer avantatge d’estudiar a aquesta universitat és que formaràs part de la comunitat ENTI-UB, fet que implica un contacte constant amb professors i professionals del sector.  Podràs assistir als congressos i esdeveniments, participar en els programes europeus en videojocs i Serious Games, dels quals forma part ENTI-UB; participar en intercanvis internacionals amb les millors universitats europees i americanes.

Si vols treballar a la indústria del videojoc, forma’t en una universitat amb garantia de qualitat. Matricula’t al Cicle en Animacions 3D, Jocs i Entorns Interactius a ENTI-UB. Darreres places.